2777
2789
باید بری پیش پزشک متخصص . اگه برا فشار خون تون زیر نظر پزشک هستید باهاش مشورت کنید و بگید قصد باردار ...

خیلی ممنون از راهنماییتون... ناشکر نیستما ولی نمیدونم چرا من که اینهمه بچه دوست دارم گرفتار این مشکل باشم 

دکتر زنان دارو میده یا باید برم دکتر قلب  

دکتر زنان میده البته بستگی به دکترت هم داره

من خودم‌فشار عصبی دارم یعنی به محض اینکه یه حرفی بشنوم اعصابم خورد بشه یا هر اتفاقی فشارم شدید میره بالا

مثلا دکتر فشارم گرفت خوب بود ۱۲ بود بعد گفت عفونت کلیه گرفتی همون موقع فشارم رفت روی ۱۶ 

بعد با دکتر زنانم که مشورت کردم گفت اصلا باری بارداری نگران نباش بهت دارو میدم کنترلش میکنم 

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیاد عزیزم چرا مشکل پیش بیاد حتما دکتر دارویی میده که برای جنین بی خطر باشه و شما هم دچار مشکل نشی ...

خیلی ازتون ممنونم بابت همدردی و دلگرمی دو ماهه فهمیدم فشار دارم خدا میدونه چقدر ناراحتم ازتون می خوام برام دعا کنید

خیلی ازتون ممنونم بابت همدردی و دلگرمی دو ماهه فهمیدم فشار دارم خدا میدونه چقدر ناراحتم ازتون می خوا ...

حتما عزیزم حتما دعا میکنم آروم باش استرس نداشته باش بخش بزرگی از مشکل فشارتونم حل میشه منم دعا میکنم حتما 💖🌹

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

دکتر زنان میده البته بستگی به دکترت هم داره من خودم‌فشار عصبی دارم یعنی به محض اینکه یه حرفی بشنوم ...

منم فشارم عصبیه و تا 16 میره در حالت عادی فشارم پایینه وقتی استرسی میشم بالا میره

حتما عزیزم حتما دعا میکنم آروم باش استرس نداشته باش بخش بزرگی از مشکل فشارتونم حل میشه منم دعا میکنم ...

بی نهایت سپاسگزارم از شما دوست عزیز من هم برای شما آرزوی پایداری  و  سلامتی دارم 🌹🌿🌹🌿🌹

دکتر زنان میده البته بستگی به دکترت هم داره من خودم‌فشار عصبی دارم یعنی به محض اینکه یه حرفی بشنوم ...

خیلی ممنون از شما دوست عزیز ببخشید شما کجا ساکن هستید؟ دکتر زنان خوب می خواستم بدونم تهران یا قزوین سراغ دارید؟ 

خیلی ممنون از شما دوست عزیز ببخشید شما کجا ساکن هستید؟ دکتر زنان خوب می خواستم بدونم تهران یا قزوین ...

تهران

دکتر فلک افلاکی خیلی عالیه

من هر دو زایمانم رو پیش ایشون بودم واقعا راضی بودم 

خواهرم و دوستم و دختر عموم همه پیش ایشون زایمان کردن همه هم راضی بودن

ایران مادر مشترک همه ی ماست به خاطر دعوای خواهر برادری مادرمون رو به مرد همسایه نمیدیم

خیلی ممنون از شما دوست عزیز ببخشید شما کجا ساکن هستید؟ دکتر زنان خوب می خواستم بدونم تهران یا قزوین ...

نمیدونم چه کنم از طرفی بچم تنهاس خودممم نگرانم همسرم بچه می خواد

انشالله که هیچی نمیشه شما چرا با سن کمتون فشار خون دارید؟منم‌متاسفانه مادرم گرفتارشه سنش هم زیاد نیست چند سالی میشه داره دائم مریض میشه 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
ن تلخدا بیا بزن😞

کجا زدم عزیزم 😐😐😐توضیح حرفای استاتر رو دادم😐

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

وای چقدر شبیه مادر منی همش حالش خراب میشه سرگیجه تپش قلب همیشه نگرانشم فقط 

وای چقدر شبیه مادر منی همش حالش خراب میشه سرگیجه تپش قلب همیشه نگرانشم فقط 

آبغوره بهش بده اگر خیلی حالش بد شد یه سوزن به انگشتش بزنید فشارش میاد پایین این یه دکتر سنتی گفت