2777
2789
عنوان

از هدف هاتون بگید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 56 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیدی هدف داشتن چقد قشنگه؟ گاهی وقتا که خسته میشی فوری یاد هدفت میافتی سریع بلند میشی😍

آره واقعا امیدوارم یه روز هم بگم که بهش رسیدم 

از تو چه پنهون خواهر دلم پره از بس مردم گفتن نمیشه باید سهمیه داشته باشی فلا وبهمان 

اما واقعا من بهش علاقه دارم  

آره واقعا امیدوارم یه روز هم بگم که بهش رسیدم  از تو چه پنهون خواهر دلم پره از بس مردم گفتن ...

خواهری 

من رشته ام انسانیه سال اول که میخاستم انتخاب کنم خانواده ام تایید کردن جون روحیاتم باهاش سازگاری  داشت ولی همه میگفتن ایوااییییی تو که معدلت ۱۹و ۷۸ هست چرا تحربی نه؟

انسانی که تنبلا میرن الان میخای چی کاره شی؟

گفتم هدفم روانشناسیل گفتن مراقب باش افسردا نشی یکی گفت یه مشت مریض روانی میاریم برات هر فردی یه چیزی گف ولی من بهش از حون و دل علاقه داشتم و دارم و دوس دارم بهش برسم 

پس اگه تو هم میخای برسی اونا رو ول اگه حرف مردم تاثیری نداشته باشه تو رو منصرف نکنه بدون دوسش داری 

قبولی تو پزشکی هم سخته ولی غیر ممکن نیست موفق شدن بها میخاد ولی غیر ممکن نیس 

سعی کن از همین دهم خوب بخونی به حاشیه ها توجه نکنی به این توحه نکنی که مردم راحب کنکوری خوندنت جی میگن بذار بگن

آره واقعا امیدوارم یه روز هم بگم که بهش رسیدم  از تو چه پنهون خواهر دلم پره از بس مردم گفتن ...

اینی که میگن نمیشه از نظر اونا نمیشه ذهن اونا راحب موفقیت محدوده وقتی میخای بزرک فکر کنی یه موفقیت بزرگ داشته باشی خیلیا سعی میکنن منصرفت کنن خیلی ها سعی میکنن بگن نمیشه من از دهم خیلی تلاش میکردم یک نفر میگفت ادامع بده هزاران نفر میگف نمیشل بیخیال شو 

اونی که سعی داره منصرفت کنه بدون که یا ذهنش محدوده یا خودشو د برابر تو کم میبینع میخاد تو هم مث خودش کوچیک فکر کنی و موفق نشی