2777
2789
عنوان

جنوبی ها واقعا چه جوری زندگی میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 1406 بازدید | 49 پست

شلوار جین 😀

عادت کردیم

ما فقط شرجی هوا اذیتمون میکنه وگرنه با گرما و افتاب مشکلی نداریم😀

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••

تا حالا شده یه کار اداری رو انجام میدم بعد از درد قلب کار بعدی رو انجام ندادم همونجا تاکسی گرفتم رفتم خونه ...غیر قابل تحمله حتی اگه لباس نخی هم بپوشیم هیچ فرقی نمی کنه البته خدا رو شکر چند روزیه هوا بهتر شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا  ما تبریزیم و سرده نسبت به اونجا  تتبستون روزی دوباره شده حموم رفتم  نمیدونم ...

وای خشبحالتون من خیلی دوست داشتم شهرهای سردسیر زندگی کنم یا حداقل تبریز و یه بار ببینم

خب بیرون میرین نفستون نمیگیرهاینایی که مجبورن برن مدرسه یا دانشگاه چه جوری میرن واقعا

نفسمون بند میاد گرما زده میشیم پوستمون سوز میزنه نه چطور عادت کنیم من به دنیا اومدم تو اهواز ولی هر سال گرم تر از سال قبله

جنوب کجا ؟ عادت کردن میدونی ... من بوشهر دانشگاه میرم .. بعد بوشهریا قشنگ عادت کردن مثلا زمستون که میشه به هوای ۱۷/۱۸ درجه میگن سرد و صد تا کاپشن و پالتو میپوشن شال و کلاه میکنن بعد من کنارشون با تی شرت میگردم .. تازه به اون هوا میگن خیلی سرددددد ... برا مایی که هوای سردمون صفر درجه ست اون هوا خیلی معمولیه ولی اونا عادت ندارن.. تو گرما هم اونا راحت تر کنار میان من یه گردش علمی رفتم بیرون اردیبهشت ماه فقط من گرما زده شدم 😐🤝😂 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

جنوب کجا ؟ عادت کردن میدونی ... من بوشهر دانشگاه میرم .. بعد بوشهریا قشنگ عادت کردن مثلا زمستون که م ...

هفده درجه برامون سرده خب ...مرداد هوا وحشتناکه در حد گرمازدگیه توی اهواز دقیقا زمانی که فصل رطبه ما میگیم خرما پزون

هفده درجه برامون سرده خب ...مرداد هوا وحشتناکه در حد گرمازدگیه توی اهواز دقیقا زمانی که فصل رطبه ما ...

خب دارم همینو میگم هر آدمی به محل زندگیش عادت می‌کنه برا منی که شیراز زندگی میکنم ۱۷ درجه اصلا سرد نیست .. ولی برای شمایی که تو همچین منطقه گرمی زندگی میکنید سرده ...

من وقتی میرفتم خوابگاه میرفتم جلو‌کولر بعد همون موقع دوست بوشهریم کلاه میپوشید و لباس گرم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

جنوب کجا ؟ عادت کردن میدونی ... من بوشهر دانشگاه میرم .. بعد بوشهریا قشنگ عادت کردن مثلا زمستون که م ...

بوشهر زمستون که دما تا ۹ درجه هم میرسه و فرقش با سرما جاهای دیگه اینه هوای زمستونم نم داره انگار به استخون میشینه

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
خب دارم همینو میگم هر آدمی به محل زندگیش عادت می‌کنه برا منی که شیراز زندگی میکنم ۱۷ درجه اصلا سرد ن ...

حالا شیرازم گرماش چیزی از بوشهر کم نداره ها من تیر اومدم قشنگ دما ۴۴ درجه بود شیراز

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻