2777
2789

همیشه جزخوبی در حقم کاری نکرده واقعا دختر خوبیه و مهربون و همیشه خوب بوده  چندساله همو میشناسیم

بعد این دوستم قرار بود بریم سفر من وسیله سفر خریده بودم و یه سری چی 

یهو دراومد گفت کنسل شد منم عصبی شدم ... میدونستم تقصیر اون نیست ولی گفتم باشه دیگه شده مهم نیست و یک سوال پرسیدم ک حالا میخوای چیکارکنی

ولی حتی با وجود اینکه انلاینه و دو هفته گذشته حتی پیامم باز نکرد چه برسه جواب بده

ضمنا من یک مشکل داشتم حالم خوب نبود یک حالی از من نپرسیده اصلا .. 

حتی بهش گفته بود فلان تاریخ و فلان روز درمورد یک مسئله ای بهم حتمااطلاع بده اما اون مسئله رو خودش ب تنهایی فهمیده و اکی کرده و به من بازم نگفته....

پیج اینستاگرامش هم چک کردم فعاله و مشکلی نداره...

واقعا نمیدونم باید چیکارکنم؟ با این اوضاع رفتارهای قبلیش ک واقعا دختر خوبی بوده ازش انتظار نداشتم نمیدونم چ کنم ؟ دوست ندارم با این کم محلی هاش خودم پیام بدم دلیل اینکه اینجوری شده هم نمیدونم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پیگیرش نشو عزیزم

ادمی که ب بلوغ عاطفی رسیده باشه

حتی اگه دیگه نخواد با دوستش یا ... ادامه بده 

میاد به میگه عزیزم دیگه نمیخوام باهات باشم ب این دلیل و توضیح میده 

یا اگه مشکلی داشته باشه بازم میگه 

نه اینکه یهو غیب بشه بدون اینکه چیزی بگه بره و واسه طرف کلی سوال پیش بیاد ک چرا رفت و ...

کوچیک اون بالایی باش همه جا بزرگت میکنه
یه زنگ بزن بپرس. شاید چیزی هست که ازش بی خبری. ولی خیلی پیگیر نشو

ببین پیامم دیده و اما باز نکرده چون انلاینه تو ایسنتا هم فعالیتش داره حتی من حالم خوب نبوده ی خبر نگرفته الان من خودم زنگ بزنم خودم کوچیک نکردم؟

ببین پیامم دیده و اما باز نکرده چون انلاینه تو ایسنتا هم فعالیتش داره حتی من حالم خوب نبوده ی خبر نگ ...

نه. شاید اون پیام حذف کرده و تو گوشیش نیست. یه زنگ بزن حالشو بپرس. اصلا شاید سو تفاهم بوجود آمده