2821
2789
بی شعور همه جا میتونه باشه دیگه اگه کسی اینحور صداش کرد محترمانه بهش تذکر بدین

حالا توفامیل میشه عادت داد ب اسم خودش.اما تو مدرسه وبیرون نمیشه باهمه درگیرشد سراین موضوع

من پشیمون نیستم اما همه میگن کسی نمیگه ابوالفضل ابولی صدا میزنن

شوهر من ابوالفضل 

هیچکس اینطوری نمیگه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

میگن ابولی...ابول

به خودت بستگی داره چی صدا کنی 

من پسر عمه ام محمده از اول عمه ام اینا گفتن ممد همه هم میگن ممد 

پسردایی ام هم محمده ،داییم خدا بیامرزد گفت محمد همه هم گفتن محمد دخترش هم فاطمه بود از اول اجازه نداد کسی فاطی صداش کنه همه هم میگن فاطمه 

دختر من یکتاس گفتن یکی ، برخورد کردم همه یکتا صدا کردن

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
میگن ابولی...ابول

راس میگن 

من تاحالا ندیدم کسی ابوالفضل باشه بهش نگن ابول یا ابولی

اصلا کاری به شخصیت و فرهنگ  نداره دیدین اکثرمون اسما رو مخفف و کوتاه میکنیم که راحتتر باشیم 

مثلا یاسی 

زری 

الی 

فاطی 

ابی

پری 

و کلی اسمای دیگه ...گناه داره پسرت ناراحت میشه اسمش اینطوری تلفظ بشه چون خیلی زشت میشه 

والا منم نذر کردم گذاشتم ابولفضل همه هم همین صداش میکنن و الا با نگاه عصبی من روبرو میشن بعدش اسم ابولفضل حرمت داره ها نباید از گل نازک تر بهش بگی کلا جسارت میخواد گذاشتمش چون بی نهایت شلوغ و شجاعن

من پشیمون نیستم اما همه میگن کسی نمیگه ابوالفضل ابولی صدا میزنن

هیچ کس اینکارو نمیکنه. قدیما اسمارو سبک صدا میکردن.

بازم به فرهنگ اطرافیانتون بستگی داره

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میگن ابولی...ابول

اگه میدونی اطرافیانت این اخلاق رو دارن پس نزار یا از اول محکم برخورد کن.من خانواده همسرم عادت دارن حتی بچه های تازه به دنیا اومده روبا لفظ خانم ویا آقا +اسمشون صدا میکنن .برای همین هیچوقت این مشکلو نداشتم

شوهرم لر زبونه متاسفانه اونا همش میگن ابولی اما من میذارم 😍

انشالله زیر سایه پدر و مادر دستهای بریده حصرت عباس نگهبانش باشه و حافظ

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اتفاقا جدیدیا خیلی مخفف میکنن😬

من ندیدم و واقعا حتی دو اسمی ها رو هم کامل صدا میزنن

من پسرام هر دوشون دو اسمه هستن ولی کامل میگن همه حتی دوستای مدرسشون

فامیلی رو مخفف میگنن مثلا آخرش فر یا زاده یا نژاد و پور و اینا که داره نمیگن ولی اسمو کامل میگن

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 9 ساعت پیش
2791
2779
2792