2777
2789
عنوان

کاش میمردم این روزارونمیدیدم😞😞😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 30 پست
آهان یعنی،زنه بهت گفته به شوهرت پانمیده؟؟؟شوهرت ولش نمیکن؟؟

اره ازحرف زدن شوهرمم معلوم بود زنه باهاش سردحرف میزد اون همش میگف قربونت برم فدات بشم توول کن اونو😔

خدایاچاره ای کن توراکم داشتن سخت است❤🌺🤲
اره ازحرف زدن شوهرمم معلوم بود زنه باهاش سردحرف میزد اون همش میگف قربونت برم فدات بشم توول کن اونو😔

به نظرم بازنه رفیق شو بچزون شوهرتو

برای شادی روح مادرم یه صلوات میفرستین 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بره به درک طلاقتو بگیر فقط مهریتم بگیر بچتم همینطور

درسته باحرفاش خیلی دلموشکسته مخصوصا امروز که به اون زنه این حرفاروگف برام ثابت شد که چقد لجنه ولی میترسم بعدطلاق نتونم فراموشش کنم آخه دوسش دارم هنوزم خیلی بدبختم😔😔😔😔

درسته باحرفاش خیلی دلموشکسته مخصوصا امروز که به اون زنه این حرفاروگف برام ثابت شد که چقد لجنه ولی می ...

زمان همه چیزو درست میکنه ازش متنفر میشی خدا لعنتشون کنه که بچه پس میندازن بعدم فیلشون یاد هندوستان میکنه نکبتا

اللهم عجل لولیک الفرج🤲🤲    .سید محمدرضا ومهنا سادات عشقای مامان دوستتون دارم😘   دوستان گرامی همه باهم هوای  آب رو داشته باشیم 
منم همچین حرفایی رو از زبون کسی که باهاش در ارتباط بود شنیدم. ولی خودش انکار کرد🥺💔

خدالعنتشون کنه بخدا انقد داغونم کرده که حرصموسربچه میریزم افسرده شدم😔😔😔

چجوری

به زنه بگو حسابی اعتماد به نفس شوهرتو بیاره پایین محلش،نده اصلا تو هم به خودت برس یه کاری کن تحویلش نگیر نمیگم جداشوچونمطمئن نیستی ولی دیگه یه جوری رفتارکن انگاری توهم سرت گرمه

به زنه بگو حسابی اعتماد به نفس شوهرتو بیاره پایین محلش،نده اصلا تو هم به خودت برس یه کاری کن تحویلش ...

زنه خیابونیه۳تابچه داره حتی تهدیدش کردم که به پسرت میگم گف برو بگو به پسرم چه ربطی داره پسرم معتاده ازچی میترسونی منو وقتی شوهرت ازمن دس برنمیداره همش بهم زنگ میزنه عکس میفرسته

زنه خیابونیه۳تابچه داره حتی تهدیدش کردم که به پسرت میگم گف برو بگو به پسرم چه ربطی داره پسرم معتاده ...

یعنی زنه هم میخواد بهش پابده خدا لعنتش کنه واقعا ازماست که برماست

به زنه بگو حسابی اعتماد به نفس شوهرتو بیاره پایین محلش،نده اصلا تو هم به خودت برس یه کاری کن تحویلش ...

بهش گفتم چرااینستابادختراچت میکنی زود رمزپیجشو عوض کرد گف خوب کاری میکنم به توچه ربطی داره اصلا به پیجم فضولی میکنی توخودتوچی فرض کردی توام برو باپسراحرف بزن به من چه ربطی داره 

بهش گفتم چرااینستابادختراچت میکنی زود رمزپیجشو عوض کرد گف خوب کاری میکنم به توچه ربطی داره اصلا به پ ...

چه لی غیرت کم کم ازش،سرد میشی مطمئن باش فکرنکن اون واسه زنای دیگه غیرت داره نه گلم اون همش هوس الان یه روزی پشیمون میشه که توهم دیگه عاشقش،نیستی من دیدم که میگم نمیتونه اب خوش بخوره تقاص،میده مطمئن باش به دست و پات میفته تحویلس،نگیر

یعنی زنه هم میخواد بهش پابده خدا لعنتش کنه واقعا ازماست که برماست

اره گف اون بهم زنگ میزنه مگه زوری باهاش میحرفم😔😔😔😔😭😭😭

چه لی غیرت کم کم ازش،سرد میشی  مطمئن باش فکرنکن اون واسه زنای دیگه غیرت داره نه گلم اون همش هوس الان ...

سپردمش به خدا انشالله یه روز تقاص اینکاراشوبده اون موقع هس که دلم خنک میشه😔😔😔😭