2777
2789

سلام من دعوا کردم می‌خوام نامزدیمو بهم بزنم ولی نمیدونم چطوری شجاعت شو ندارم و نمیخوامم برم تو این زندگی

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

شده توی دستسوری تشیته باشی کسی درو باز کنه 😃🤭

نه خوشبختانه 😂😂

یه چیز خوب بپرس ابن چیه 😂

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

درسته ج ابمو نفهمیدم ولی نوبت توعه بپرس 

اگه پدر و مادرت یا قانون یا حکومت‌ یا غیره و غیره بهت اجازه همه کار میداد کاری که دوست داری انجام بدی چیه؟

منظورم این بود که فیلم دیدم و تحریک شدم البته منظورم معتاد نیست ولی بجای لذت بردن ازش بیشتر اذیتم میکنه واسه همین نمیرم سراغ چیزای مثبت هجده 

گاهی با خودم میشینم ساعتا فک میکنم که ارزششو داره این همه توهین و تحقیر تحمل کردن ، بعضی وقتا میزنه سرم جلو چشم همسرم خودمو بکشم تا عذاب بشه براش ولی به فکر خانواده امم هستم

وخدایی که همیشه هوایمان را دارد...کار خدا بی حکمت نیست به حکمتش دل بسپار،خدا همیشه بهترین هارو میخواد حتی اگه از نظر تو ،برات بدترین باشه...پس صبور باش و به خدا توکل کن که خدا خالق تمام زیبایی هاست🌹🙏🏻

الان من تو جرات یا حقیقت زندگی واقعی لعنتیم گیر کردم ، 

جرات گفتن خیلی چیزا رو ندارم که حقیقته محضه و جرات تمام کردنشم ندارم

خب باشه نمره تکت برا کدوم درس بوده بچه مثبت😂

جامعه شناسی 😂

نهایی شدم 8

فقط شانس اوزدم قبول شدم 🤣

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم