2777
2789
عنوان

زندگی خواهر😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 32 پست
مامانمم میگه  ببین خانواده ندارن بخدا میدونم بچه رو نمیگیرن حالا نامان خودش خیانت کرده طلاقش ...

دیگه بچشه نمیتونه به هیچ جاش نگیره که ولی اگر ابجیت ضعف نشون بده همون بچه رو پتک میکنه میکوبه تو سرتون نمک نشناس بی صفت

درخواست ندید الکی قبول نمیکنم. کاربرای آقا که اصلا درخواست ندن گزارش میزنم😒😒😒😒😒

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

پدر مادره که حمایتش میکنن حالا جدا شه خیلیم حق داره. وضعتونم که اوکیه لازم نیست بره سرکار بچهشو بخواد کسی نگه داره که پدرمادرش خودشون کشیدن کنار.

مشخصه که باید جدا شه نگران بچهشونی عزیزم بهتره بهت بگم چه جدا شن چه نشن اون بچه از آسیب نمیتوته در بره در هر صورت باخته. اینه خیانت به همه چی گند میزنه.

جدا نشن همش خونه پر تنشه بچه عقده ای بار میاد. جدا هم بشن دید بقیهس اذیتش میکنه بچه طلاقه ووو. مهم خواهرته این ادم نمک نشناس از زندگیش بندازه بیرون.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.
ببین من نمیدونم من مجردم بخدا  فقط راحتی خواهرمو می خوام میدونی خواهرم وابسته بچشه الان میدو ...

اخه اون بچه رو هم اگه بدین دست باباش با اون بابایی ک اون داره معلوم نیس چ بلایی سرش بیاد 

کاش خواهرت انقدر قوی باشه ک بتونه بچشو زیر بال و پرش بگیره

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

اول بفکر خواهرتو سلامتیش باشید

ماهمه مادریم و میدونیم جداکردن بچه از مادر چقدر سخته

ولی خواهرت اصلا ضعف نشون نده بگه بچمو میخوامو گریه زاری کنه چون نقطه ضعفشو میگیره طلاقش نمیده فقط زجرش میده 

بگه بچه رو ببر اون اینقدر مرد نیست ک بخواد بچه رو ببره بزرگ کنه میدنش ب خواهرت

من دلم برای بچش میسوزه  بخدا قلبم گرفته درد برای اون بچه بیچاره  ولی زگیل داره خدا ازش ن ...

خواهرت نگرفته زگیل؟ 

اگر پررو هست و نمیخواد کاراشو ترک کنه که هیچی اما اگر واقعا پشیمون باشه و جبران کنه بازم جای کوتاه اومدن هست اونم فقط برای بچه 

مشکل پدر مادر منه من الاز الان  دارم همه تلاشمو میکنم راضی شون کنم بچه رو قبول کنن  خواه ...

حتی وابسته هم نباشه اون آدم قابل اعتماد نیس ک بچه بدی دستش

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 
خواهرت نگرفته زگیل؟  اگر پررو هست و نمیخواد کاراشو ترک کنه که هیچی اما اگر واقعا پشیمون باشه و ...

کسی ک مزه ی یه کاری بره زیر زبونش دیگه ترکش نمیکنه اینم مزه ی هرزگی رفته زیر زبونش 

مشکل مادرمه و پدرمه که بچه رو نمیتونن نگه داری کنن من پدرم مشکل اعصاب داره قرص نیخوره باید محیطش آر ...

ان شالله ک نگهش میدارن بچه بیچاره این وسط چ گناهی کرده خواهرت میتونه بره تو همین خونش بابچش زندگی کنه