2777
2789
عنوان

خیانته این😞😭

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 37 پست

برای مبارزه با نفست اینبار حتما بذار بفهمه که متاهلی 

اون لحظه هایی هم که دلت داره نرم میشه و خوشت میاد از ابراز محبتش یاد لحظات خوبت و خوبیای همسرت بیفت و اینکه الان اون از همه جا بی خبره .... یه دفترچه بردار و خوبیای همسرت رو توش لیست کن و هر روز بهش نگاه کن ... دیگه از سرت میره این حال و هواها

سلام به تویی که امضامو میخونی امضای خدا پای آرزوهای قشنگت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین حس درونی خودت میگه که خیانته ولی باز شیطون داره گولت میزنه بندازت تو چاه مواظب باش دم به این تله ندی

کاربر سال ۹۷...موافق تاپیک طنز،داستان زندگی،درددل،سوال های مامانا راجع به بارداری وبچه ها،و..............مخالف تاپیک حس ششم، طلسم، جن،آرمی و.... 
بله هست  یعنی محبتی که می کنه از همسرت بیشتره ؟

اصلا محبتی نمیکنه که فقط اروم نگام میکنه همش نگاهش باهامه حدود۲۷ساله اینا هست

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم
اخه چجوری یهو برم بگم متاهلم کسیم نپرسیده که متاهلم یا نه خودمم خیلی بچه نشون میدم اصلا معلوم نیست م ...

قرار نیست مستقیم بگی که مثلا یه مانتو جدید بپوش به یکی از خانوما با صدای بلند جوری که ایشون بشنوه بگو مانتوم چطوره همسرم برام خریده به همین راحتی

عزیزم خیلی خوشحال شدم تاپیکت رو دیدم چون همین الان فکرم به شدت درگیر همین موضوع بود حداقل میتونم کمی درد دلم رو بگم  من خودم بدبختانه به این مرض دچارم 

ازمن پسرمجرد وهمسایه میدونه متاهلم وابسته توجهشم 

چندوقتیه باخودم کلنجارمیرم چطور وابستگی روکناربذارم از کم بودمحبت گدای محبتش شدم 

راسته که میگن هیچ عشقی تودنیا مثل عشق اولی نیست، بعد۱۳سال مادرتو دیدم بغض کرد،گریه کرد ،بغض کردم چشام پرازاشک شد🥹 یاد حرف۱۳سالپیشت افتادم که گفتی تو مال خودم میشی ،دیدی نشدم💔🥹 فهمیدم تازگیا مشکل قلب پیداکردی...خداجای حق نشسته ،قلب من ناخواسته توسط تو شکست وبعد ۱۳سال قلبت دیگه سالم نیس آه خدا..... خدایا مرایک لحظه به حال خودم وامگذار🤲خدایا خودمو و عزیزانم رو عاقبت بخیرکن آمین🤲اللهم صل علی محمد

۱۰۰درصد بدون حرف داری خیانت میکنی زندگیت رو سراین مسائل خراب نکن لطفا شوهرتون دوستون دارع تو هم دوسش ...

واقعا من عاشق همسرمم نمیدونم این حس ارومی که از این اقا میگیرم چیه واقعا😞😭اعصابممم خرابه

هرکس سنه اولدوز دیه اوزیم سنه آی دمیشم
اخه چجوری یهو برم بگم متاهلم کسیم نپرسیده که متاهلم یا نه خودمم خیلی بچه نشون میدم اصلا معلوم نیست م ...

یعنی انگشتر تو دستت نفهمیده 

میتونی یبار الکیم شده گوشی دستت باشه جلوش حرف بزن مثلا شوهرته 

این فکر و خیالها زیر پاتو میکشه میزنتت زمین بهش بها نده

ثمره عشقمون 🤩🥰 نفس منی...قلب بابایی... منو بابا هم که بدون هم نمیتونیم... بالاخره اومدی خدایا همه چشم انتظارها و به حاجتشون برسون.. تاریخ 14/12/1401خاص ترین تاریخ زندگی مشترک منو بابایی
واقعا من عاشق همسرمم نمیدونم این حس ارومی که از این اقا میگیرم چیه واقعا😞😭اعصابممم خرابه

مواظب باش پات نلغزع حیفی اگ نیازی ب پول نداری کلا سرکار نرو دورع زمونه ی بدی شده ها حواست ب زندگیت باشه کافیه وارد رابطه بشی یبار خیانت کنی کافیه عادت کنی ب این کارع کثیف نکن لطفا نکن