mary795 مدیر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1399 عنوان رشته حقوق | مشاهده متن کامل بحث + 1286 بازدید | 31 پست اگه کسی حقوق خونده یا دربارش اطلاعات داره لطفا به اشتراک بزاره ازمون وکالت چجوری قبول شدین و روزی چند ساعت درس خوندین 1402/06/22 | 17:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
matildaaaaa عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2358 ااها موفق باشی من پشت کنکوری بودم رتبه 185اوردم حقوق تهران زدم و روانشناسی تهران ببینم کدوم میشع منم خیلی دوست داشتم حقوق تهران بخونم ولی رتبم هزارو خورده ای اومد احتمالا تبریز در بیام ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
ساحل3232 عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3332 واای چه خوب مبارکه اگه اول حقوق زده باشی ان شاالله همونو میاری😍 ممنونمان شاءالله هر چی خیره میگن روانشناسی بهتره
ساحل3232 عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3332 من کنکور نمیخام بدم خاهرم علمی کاربردی گفتن حقوق داره میخاد بخونه منم میخام برم همون دانشگاه خیلی س ... اها موفق باشیدارع🥲
eeesahel عضویت: 1401/05/09 تعداد پست: 1065 ازمون وکالت دیروز قبول شدم رتبه ۷۹۰ روزی ۱۶ ساعت حد اقل روزی ۱۶ ساعت و چند سال انقدر خوندین؟ °•خوب ترین آدم بده دنیا... °•
mary795 مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 1399 اها موفق باشید ارع🥲 ممنون شماام همینطور اولش که میخاید مشغول به کار شی چیکار میکنی میتونی دفتر وکالت بزنی؟
ساحل3232 عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3332 منم خیلی دوست داشتم حقوق تهران بخونم ولی رتبم هزارو خورده ای اومد احتمالا تبریز در بیام ولی من دوست ندارم از شهرمون جدا شم برم تهرانبعد من فرهنگیان میخواستم کلا اما چون رتبم خوب شد نزاشتن الویت اول فرهنگیان باشه🥲
arghavan255 عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 مامانمم موسسه حقوقی داره کارش ثبتی و ملکیه خصوصی خونده ارشد کارش سخته واقعا واسه زن دیگ روحیات زنونت کم میشه درآمدش ولی خوبه من از پیش برنمیام جسارت میخواد و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
ساحل3232 عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3332 ممنون شماام همینطور اولش که میخاید مشغول به کار شی چیکار میکنی میتونی دفتر وکالت بزنی؟ 🌺🌺با لیسانس میشع فقط دفتر ثبت اسناد اینا کار کرداگ ازمون اکانت قبول شی دادگاه ها شرکت ها و دفتر خصوصی کار هست
matildaaaaa عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2358 ولی من دوست ندارم از شهرمون جدا شم برم تهران بعد من فرهنگیان میخواستم کلا اما چون رتبم خوب شد نزاشت ... کاش میزدی عزیزم من فرهنگیان دوست نداشتم ولی الان که دارم فکر میکنم فرهنگیان از خیلی جهات بهتره😪 ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
ساحل3232 عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3332 کاش میزدی عزیزم من فرهنگیان دوست نداشتم ولی الان که دارم فکر میکنم فرهنگیان از خیلی جهات بهتره😪 برای فرهنگیان درس خوندم اما خانواده گفتن حیف و فلان روانشناسی بیشتر از حقوق دوست داشتم کلا اونم گفتن ن اول حقوقحقوقم گفتم لا اقل بابلسر بخونم شهر خودمون گفتن ن فقط تهرانکلا نظر من نبود🤒
matildaaaaa عضویت: 1398/09/21 تعداد پست: 2358 برای فرهنگیان درس خوندم اما خانواده گفتن حیف و فلان روانشناسی بیشتر از حقوق دوست داشتم کلا اونم گفتن ... منم دوری از شهرمون واسم سختهولی حیف شهرمون دانشگاه خوب نداره مجبورم برم جای دیگهشما خوب کردی گلم با این رتبت تهران بهترین گزینست واست دعا میکنم همیشه موفق و سلامت باشی❤❤❤❤❤ ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
ساحل3232 عضویت: 1401/04/07 تعداد پست: 3332 منم دوری از شهرمون واسم سخته ولی حیف شهرمون دانشگاه خوب نداره مجبورم برم جای دیگه شما خوب کردی گلم ... ان شاءالله ک موفق ترین باشی جان❤❤ممنونم
smoke عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 840 مامانمم موسسه حقوقی داره کارش ثبتی و ملکیه خصوصی خونده ارشد کارش سخته واقعا واسه زن دی ... از مامانت بپرس منی ک دارم کنکور انسانی میدم برم چ رشته ای بهتره. فرهنگیان خوشم نمیادحقوق تجارت مدیریت چی؟چیا خوبه از نظر درامد https://www.karzar.net/visa. . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
arghavan255 عضویت: 1401/08/17 تعداد پست: 11892 از مامانت بپرس منی ک دارم کنکور انسانی میدم برم چ رشته ای بهتره. فرهنگیان خوشم نمیاد حقوق تجارت مدی ... حقوق بهترین رشته اس ب شرط اینکه جنم و جسارت داشته باشی توان مقابله با موکلا و قاضیا رو داشته باشی بعدم مدیریتاس و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️
smoke عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 840 حقوق بهترین رشته اس ب شرط اینکه جنم و جسارت داشته باشی توان مقابله با موکلا و قاضیا رو داشته باشی&nb ... دارم روحیشو . در حدی ک الان دلم میخواد برم تو سرد خونه کار کنم درآمدش واقعا خوبه؟یا اشباع شده.درسمم عالیه راستی تاپیک آخرم ببین مامانت نظرش چیه. دستت درد نکنه بوس بهت https://www.karzar.net/visa. . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات