2777
2789
ااها موفق باشی من پشت کنکوری بودم رتبه 185اوردم حقوق تهران زدم و روانشناسی تهران ببینم کدوم میشع

منم خیلی دوست داشتم حقوق تهران بخونم ولی رتبم هزارو خورده ای اومد احتمالا تبریز در بیام

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم خیلی دوست داشتم حقوق تهران بخونم ولی رتبم هزارو خورده ای اومد احتمالا تبریز در بیام

ولی من دوست ندارم از شهرمون جدا شم برم تهران

بعد من فرهنگیان میخواستم کلا اما چون رتبم خوب شد نزاشتن الویت اول فرهنگیان باشه🥲

مامانمم موسسه حقوقی داره کارش ثبتی و ملکیه خصوصی خونده ارشد 

کارش سخته واقعا واسه زن 

دیگ روحیات زنونت کم میشه 

درآمدش ولی خوبه 

من از پیش برنمیام جسارت میخواد 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
ممنون شماام همینطور  اولش که میخاید مشغول به کار شی چیکار میکنی میتونی دفتر وکالت بزنی؟

🌺🌺

با لیسانس میشع فقط دفتر ثبت اسناد اینا کار کرد

اگ ازمون اکانت قبول شی دادگاه ها شرکت ها و دفتر خصوصی کار هست

ولی من دوست ندارم از شهرمون جدا شم برم تهران بعد من فرهنگیان میخواستم کلا اما چون رتبم خوب شد نزاشت ...

کاش میزدی عزیزم من فرهنگیان دوست نداشتم ولی الان که دارم فکر میکنم فرهنگیان از خیلی جهات بهتره😪

ابر بارنده به دریا میگفت گر نبارم تو کجا دریایی       در دلش خنده کنان دریا گفت:ابر بارنده تو هم از مایی
کاش میزدی عزیزم من فرهنگیان دوست نداشتم ولی الان که دارم فکر میکنم فرهنگیان از خیلی جهات بهتره😪

برای فرهنگیان درس خوندم اما خانواده گفتن حیف و فلان روانشناسی بیشتر از حقوق دوست داشتم کلا اونم گفتن ن اول حقوق

حقوقم گفتم لا اقل بابلسر بخونم شهر خودمون گفتن ن فقط تهران

کلا نظر من نبود🤒

برای فرهنگیان درس خوندم اما خانواده گفتن حیف و فلان روانشناسی بیشتر از حقوق دوست داشتم کلا اونم گفتن ...

منم دوری از شهرمون واسم سخته

ولی حیف شهرمون دانشگاه خوب نداره مجبورم برم جای دیگه

شما خوب کردی گلم با این رتبت تهران بهترین گزینست واست دعا میکنم همیشه موفق و سلامت باشی❤❤❤❤❤

مامانمم موسسه حقوقی داره کارش ثبتی و ملکیه خصوصی خونده ارشد  کارش سخته واقعا واسه زن  دی ...

از مامانت بپرس منی ک دارم کنکور انسانی میدم برم چ رشته ای بهتره. فرهنگیان خوشم نمیاد

حقوق تجارت مدیریت چی؟

چیا خوبه از نظر درامد

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات
از مامانت بپرس منی ک دارم کنکور انسانی میدم برم چ رشته ای بهتره. فرهنگیان خوشم نمیاد حقوق تجارت مدی ...

حقوق بهترین رشته اس ب شرط اینکه جنم و جسارت داشته باشی توان مقابله با موکلا و قاضیا رو داشته باشی 

بعدم مدیریتاس 

و جز او پناهی نخواهی یافت ... تاپیک صلوات،چله و ختم قرآن شرکت میکنم تو تاپیک خودم پیام بذارید دعا میکنم نتیجه دیدم ❤️ 
حقوق بهترین رشته اس ب شرط اینکه جنم و جسارت داشته باشی توان مقابله با موکلا و قاضیا رو داشته باشی&nb ...

دارم روحیشو . در حدی ک الان دلم میخواد برم تو سرد خونه کار کنم   

درآمدش واقعا خوبه؟یا اشباع شده.

درسمم عالیه 

راستی تاپیک آخرم ببین مامانت نظرش چیه. دستت درد نکنه بوس بهت

https://www.karzar.net/visa.   . برای خروج افغانی ها از کشور بزن رو این لینک تو امضا شرکت. کن . امضای منو کپی کن تو امضات