2777
2789
عنوان

نذری واسه مسجد چی خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1440 بازدید | 87 پست

با ۴ تومن اگ میتونی استامبولی درست کن بین نیازمندا تقسیم کن.....مثلا دو تا کیسه برنج پاکستانی کیسه ۶۰۰ تومن میشه ۱۲۰۰ که هر کدوم صد پرس جواب میده دو تا کیسش دویست پرس جواب میده و ده کیلو لوبیا سبز کیلو ۳۰ تومن میشه ۳۰۰ تومن و هشت کیلو سینه مرغ با یه قوطی رب و پیاز داغ عالی میشه ما هر سال همسایمون تو حیاط ما با هم درست میکنیم البته یه کیسه برنج و نصف موادی ک گفتم و صد تا غدا میده دست نیازمندا خوشمزه عالی

https://daigo.ir/secret/2452132653 درخواست دوستی ممنوع....من دیوونه ام یکهوودیدین فحش خواهر مادر دادم،😱🤫😝
نذرتون قبول باشه 🥺🤲 انشالله حاجت روا بشید 🤲 کاش منم الان توان مالی داشتم برای امام حسن نذری میداد ...

میتونید مثلا 50تومن پول بدید نونوایی بگو همون اندازه نون نذری بدید 

یه جایی هست به نیازمندان نون میدن اگه لیاقت داشته باشم منم می‌خوام همینکار رو کنم

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسجد نبر عزیزم بده بچه های کار  توروخدا اونا بیشتر نیازمندن  یا دفتر مداد بگیر بده خونواد ...

فدات شم 

تاپیکم زدم براش 

۵۰ تومن پیتزا و کیک گرفتیم دادیم بهزیستی 

۲۰ تا کیف مدرسه دادیم اول شهریور به بچه های مناطق محروم و نیازمند 

۵۰ تومنم خشکبار دادیم پخش کردن پایین شهر 

الان دیگه دیدم شهادت امام رضاست گفتم تو کارتم پوله یه نذری داده باشم 

چقد میخواد برای ۱۰۰ نفر چیا میخواد  همه میخورن؟  منظورمه ممکنه بعضیا دوست نداشته باشن؟&n ...

۵کیلو سیب زمینی

۲کیلو خیارشور

۲تا سس مایونز بزرگ

یک کیلو کالباس مرغ

نیم کیلو ذرت

یه مرغ کامل ریش ریش کن

نمک

اویشن

دوسه تا هویج بپز رنده کن میتونی نریزی اگه دوست نداری

نخود فرنگی هم دلخواهه اگه بخوای میتونی یه کاسه بریزی

ما تخم مرغ نمیزنیم جون همه دوست ندارن و ممکنه خراب شه گرمه

نون ساندویچی یه نفره متوسط

تو هر کدوم دوتا قاشق پر بریزی

نذری دادن وغذا دادن که خیلی خوبه 

ولی نمیدونم چرا این فکر اومد تو ذهنم با اون پول یکی رو که آرزوی مشهد اومدن داره وتا الان نیومده بفرست مشهد

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

مسجد چیه؟ بده به کسی که تو نون شبش محتاجه بده به کسی که دو شبه هیچی نخورده بده به کسی که پول نداره لوازم تحریر واسه بچش بخره نزری میدی بده قبول باشه دخالت نمیکنم فوضولی نمیکنم ولی هرچی بدی تهه شو میریزن رو زمین اسفالت کوچه خیابون 

بیچاره عزیز جونم که چشاش خیس خیسه
میتونید مثلا 50تومن پول بدید نونوایی بگو همون اندازه نون نذری بدید  یه جایی هست به نیازمندان ن ...

اخه نانوا نمیشناسم که واقعا بخواد این کارو بکنه ببخشید پول میزاره جیبش 

بعد من خیلی دوست دارم توی خونه غذا بپزم پخش کنم 

از توی خونم بوی غذای امام حسین بیاد

من این کارو دوست دارم وگرنه واسه نذر های کوچک خیلی راه های بهتر از نانوایی هست 

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

سلام

نذرتون قبول باشه

برای توزیعش بنظرم هم مسجد رو درنظر بگیرین که مراسمی برای امام هست و به عزادارای امام نذری میدید که یک جورایی باعث زنده نگه داشتن یاد معصومینه

و هم یک قسمت از نذرتون رو بین فقرا یا کسایی که در ذهن دارید توزیع کنید. چون هدف از نذری الزاما سیر کردن نیست و یک وعده هم جایی رو نمیگیره؛ اون اثرش هست که مهمه و اون اینکه برای خدا باشه

فدات شم  تاپیکم زدم براش  ۵۰ تومن پیتزا و کیک گرفتیم دادیم بهزیستی  ۲۰ تا کیف مدرس ...

اها دمتگرم واقعا ولی بازم اگه تونسی بهترین کار همون دوتا کاره عزیزم 

ملت مسجد از خونه میاد مسجد میخوره ولی اونا خیلی شبا گرسنه بازم خودت میدونی اگه مسجد خاسی بدی شیر کاکائو با شله زرد  بنظرم