2777
2789
عنوان

زیر شکمم ..

| مشاهده متن کامل بحث + 1128 بازدید | 74 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂چیکارشون داری خواهر بزار شپش کف سرشونو بخوره مجبور بشن از ته بتراشن والا 

بخدا تو همین سایت یارو یکسال با شپش هزار تا آرایشگاه رفته بوده این مسریه و کاملا به رعایت بهداشت ربط داره مثل سرررررررطااااان نیست که نه واگیر داره نه دست آدمه...آب گرونه براشون...هفته به هفته نظافت نمیکنن🤢🤢🤢🤢🤢🤢

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا
بخدا تو همین سایت یارو یکسال با شپش هزار تا آرایشگاه رفته بوده این مسریه و کاملا به رعایت بهداشت ربط ...

خو باشه خواهر نگو حالم بد شد کف سرم خارش گرف خیلی بده ولی بیخیال من ک ب شخصه هیچوقت نمیرم ارایشگاه مجیورم باشم کل وسایلم حتی پیشبند دوختم برا خودم میبرم 

خدا♥️
نه هنوز دانشمندام درمان قطعیشو نمیدونن ولی خوب من ۳ ماه پیش شپش داشتم و همون موقع خوب شد با روش های ...

اره سرطانه مگه درمان قطعی نداشته باشه

کاربرقدیمی قدیمی قدیمی مثلا دوره های ناصرالدین شاه و قبل تر🥸🥸🥸🥸🥸🥸🥸
واه تاریخ تاپیک رو نگاه کردم ...... از کجا بدونم این دو تا چشونه به هم پریدن

بیا بگم بهت توی تاپیک ی نفر دیگه سر اینکه با لاک نماز میشه نمیشه بحث بود تاپیک طرف قفل شده این هنوزم ول کن نیس اومده تو تاپیک قبلی من ادامه داده که علمش بالاس 

اره همه دارن دعوا میکنن ماهم اینجا دغدغمون در و شیشه ی مرباس🤣🤣🤣

موضوع تاپیک من درد شکمه بعد ما دو نفر سر دین و مذهب دعوا میکنیم بعد شماها اومدین شپش و درب مربااا 🤣🤣🤣

موضوع تاپیک من درد شکمه بعد ما دو نفر سر دین و مذهب دعوا میکنیم بعد شماها اومدین شپش و درب مربااا 🤣 ...

بذار تو حال خودمون باشیم ما کاری با کسی نداریم یه گوشه نشستیم نون و ماستمونو میخوریم 🤣🤣🤣

گَر تو با بد ، بد کنی ... پس فرق چیست؟