2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اون عزیزان که گفتن نه میشه علتشم بگن ممنون

چون الکل معتادی داره و زیادیش کلیه یا کبدو نابود میکنه و در دراز مدت باعث زوال عقل میشه و اینکه الکلیا نمیتونن تنهایی بخورن حتما باید با دوستاشون باشن و این خودش کلی مشکلبه وجود میاره و بعدشم از نظر شرعی مشکل داره و اینکه وقتی میخورن دهنشون بوی سگ میده و همشدرحال مستین 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
این آمارو از کجا میارید؟ 😐

اطرافت یه چرخ بزن میبینی،من اصفهانم،هرپارکی میرم یا جای تفریحی میبینم اکثریت سیگار و قلیون دستشونه با پیک شراب،واقعا جامعه افتضاح شده،البته منکر نیستم ک بعضیام سالمن 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 
اطرافت یه چرخ بزن میبینی،من اصفهانم،هرپارکی میرم یا جای تفریحی میبینم اکثریت سیگار و قلیون دستشونه ب ...

این آمارو از بین اقوام خودتون جست و جو کنین معتبر تره

تو پارک و مراکز تفریحی نمیشه دنبالش گشت، سیگار به کنار، پیک شراب رو چجوری میبینید؟ 😐

این آمارو از بین اقوام خودتون جست و جو کنین معتبر تره تو پارک و مراکز تفریحی نمیشه دنبالش گشت، سیگا ...

درست صحبت کن،بای

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید