سلام عزیزم من پیش دکتر ابراهیم گل انجام دادم و راضی بودم، البته یه جا به مشکل خوردم ولی مقصر خودم بودم که به دکترم نگفته بودم که آسپرین استفاده می کنم . ولی در نهایت همیشه خوب شد و الان واقعا راضی هستم
نه عزیزم نترس اصلاا چیز خاصی نیستش ، از دندون کشیدن که دیگه بدتر نیست ، دکتر من کارش خیلی خوبه برو پیشش ،دکتر علی قمری ، برات ایمپلنت آمریکایی میزاره اصلا هیچی نمیفهمی واقعاا مث دندون خودت هم میشه بعد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بهترین کسی که میتونه بهترین ایمپلنت های ایران رو انحام بده دکتر احسان بیرنگ می تونید از اینجا امراشو بگیرید و برد پیششون اگر مشکل دندون نداشتن دارید مصل من خجالت نکشید از بی دندونیhttps://www.instagram.com/drbirang/
بچه ها برای کاشت دندان و ایمپلنت دندان های مامانم پیش کی برم به من دکتر احسان بیرنگ و معرفی کردن... ما سمت نیاوران هستیم تو این محدوده یکی و به من معرفی کنید خودتون چپیش دکتر بیرنگ رفتید برای ایمپلنت ؟
بچه ها هزینه ایمپلنت دندان چقدره ؟ من 2 تا از دندونامو تو بارداری از دست دادم به من دکتر احسان بیرنگ و معرفی کردن میشه لطفا اگر کسی پیش ایشون دندوناشو درست کرده از تجربیاتش بهم بگه ..یکی از مامانا تو نی نی سایت خیلی تعریفشونو می کرد