2777
2789
عنوان

ایمپلنت!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1430 بازدید | 23 پست
شما کجا انجام دادین در نهایت؟ و اینکه راضی بودین؟

سلام عزیزم من پیش دکتر ابراهیم گل انجام دادم و راضی بودم، البته یه جا به مشکل خوردم ولی مقصر خودم بودم که به دکترم نگفته بودم که آسپرین استفاده می کنم .
ولی در نهایت همیشه خوب شد و الان واقعا راضی هستم

نه عزیزم نترس اصلاا چیز خاصی نیستش ، از دندون کشیدن که دیگه بدتر نیست ، دکتر من کارش خیلی خوبه برو پیشش ،دکتر علی قمری ، برات ایمپلنت آمریکایی  میزاره اصلا هیچی نمیفهمی واقعاا مث دندون خودت هم میشه بعد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کسی که میتونه بهترین ایمپلنت های ایران رو انحام بده دکتر احسان بیرنگ می تونید از اینجا امراشو بگیرید و برد پیششون اگر مشکل دندون نداشتن دارید مصل من خجالت نکشید از بی دندونیhttps://www.instagram.com/drbirang/

بهترین کسی که میتونه بهترین ایمپلنت های ایران رو انحام بده دکتر احسان بیرنگ می تونید از اینجا امراشو ...

آره کار دکتر بیرنگ خیلی خوبه، من اتفاق پیج اینستاشم دیدم خیلی خوب توضیح میده همه چیزو

بچه ها برای کاشت دندان و ایمپلنت دندان های مامانم  پیش کی برم به من دکتر احسان بیرنگ و معرفی کردن... ما  سمت نیاوران هستیم تو این محدوده یکی و به من معرفی کنید خودتون چپیش دکتر بیرنگ رفتید برای ایمپلنت
؟

بچه ها هزینه ایمپلنت دندان چقدره ؟ من 2 تا از دندونامو تو بارداری از دست دادم به من دکتر احسان بیرنگ و معرفی کردن میشه لطفا اگر کسی پیش ایشون دندوناشو درست کرده از تجربیاتش بهم بگه ..یکی از مامانا تو نی نی سایت خیلی تعریفشونو می کرد