من امشب میخواستم تلفنی وقت دکتر بگیرم ولی قبلش استرس گرفتم بعد پذیرش گفت صداتون خیلی ضعیفه خانوم واسه کی وقت میخواین منم فکر میکردم اونا ساعت و روزشو مشخص میکنن منم میرم دیگه ولی این یارو گفت واسه کی وقت میخواین، منم هول شدم گفتم هر وقت که وقت داشته باشین بعد اون آقا با یه لحن بد گفت، بله؟؟ ،
من از تلفنی حرف زدن خیلی ترس دارم و کلا سوتی میدم و استرس میگیرم چیکار کنم اینجوری نباشم ؟😔
من اینطو مواقع بهشون میگم نزدیک ترین وقتتون کی هست
بعد اون یه ساعتی رو میگه مثلا دوشنبه ۱۱ صبح یا اون روز میتونم یا نمیتونم
اگر نتونم میگم دوشنبه صبح نمیتونم، برای چهارشنبه وقت دارید
خلاصه اینجوری ....
هول نکن
صدات هم محکم و قوی حرف بزن
قبلش تمرین کن
تجربه ات بره بالا
برات ترسناک نیست دیگه
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
خیلی حس بدیه لعنتی ، با اینکه صدای خوبی هم دارم ولی همیشه همه میگن صدات ضعیفه چی میگی
تمرین حرف زدن بکن توی خونه
جلوی آینه و ...
حتی بالا و پایین کردن صدا
اینا مهمه توی اینکه مردم بهت گوش بدن یا نه
صداتو ضبط کن وقتی بقیه دوستش دارن
خودتم به مرور خوشتمیاد از صدات
اینم تکمیلی توصیه های کامنت قبلیم 😁
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
منم همینطوری هستم با اینکه تو ملاقات حضوری اوکی هستم و بجوش و اجتماعی فوبیای تماس گرفتن دارم البته به فک و فامیل نه مطب دکتر!به قول معروف کار نیکو کردن از پر کردن است
بار ها و بار ها که انجام بدی مسلط میشی و اینکه مکالمه ات با منشی دکتر خطایی توش نبوده لابد صدات ضعیف بوده گفته بله....
من یه مدتی داشتم این مشکلو ولی خوب اینم بگم که کلا یه بازه ای تو اجتماع نبودم ،الانم دارم مشکل استرس رو با صحبت کردن چه حضوری چه با گوشی و ... ولی خوب هر چی میگذره و بیشتر خودمو قرار میدم در معرضش بهتر میشم ،بارای اول جمله هامو هم بد میگفتم ولی الان دیگه روونم حداقل ...سعی کن به واکنش بد دیگران دقت نکنی ، هرچند خودم میفهمم آدما میفهمن که مشکل دارم ولی بازم بیشتر تلاش میکنم که درست بشه ...