2777
2789
عنوان

شما هم استرس میگیرین وقتی بخواین به جایی زنگ بزنین؟؟🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 42 پست
منم خیلی سوتی میدم خیلی خیلیی چه با تلفن چ رودر رو اصلا اعتماد بنفس ندارم😐

خیلی حس بدیه لعنتی ، با اینکه صدای خوبی هم دارم ولی همیشه همه میگن صدات ضعیفه چی میگی

من اینطو  مواقع بهشون میگم نزدیک ترین وقتتون کی هست

بعد اون یه ساعتی رو میگه مثلا دوشنبه ۱۱ صبح یا اون روز میتونم یا نمیتونم

اگر نتونم میگم دوشنبه صبح نمیتونم، برای چهارشنبه وقت دارید

خلاصه اینجوری ....

هول نکن

صدات هم محکم و قوی حرف بزن

قبلش تمرین کن

تجربه ات بره بالا 

برات ترسناک نیست دیگه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم اینجوری بودم الان سعی کردم اعتماد به نفسمو ببرم بالا بهتر شدم 

ولی خدایی اپراتور های خانم خیلی بداخلاقن و آدمو هول میکنن

آقایون همیشه مهربون ترن منم باهاشون راحت تر صحبت میکنم🤨

خیلی حس بدیه لعنتی ، با اینکه صدای خوبی هم دارم ولی همیشه همه میگن صدات ضعیفه چی میگی

تمرین حرف زدن بکن توی خونه 

جلوی آینه و ...

حتی بالا و پایین کردن صدا

اینا مهمه توی اینکه مردم بهت گوش بدن یا نه

صداتو ضبط کن وقتی بقیه دوستش دارن

خودتم به مرور خوشت‌میاد از صدات

اینم تکمیلی توصیه های کامنت قبلیم 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

منم همینطوری هستم با اینکه تو ملاقات حضوری اوکی هستم و بجوش و اجتماعی فوبیای تماس گرفتن دارم البته به فک و فامیل نه مطب دکتر!به قول معروف کار نیکو کردن از پر کردن است

بار ها و بار ها که انجام بدی مسلط میشی و اینکه مکالمه ات با منشی دکتر خطایی توش نبوده لابد صدات ضعیف بوده گفته بله....

من یه مدتی داشتم این مشکلو ولی خوب اینم بگم که کلا یه بازه ای تو اجتماع نبودم ،الانم دارم مشکل استرس رو با صحبت کردن چه حضوری چه با گوشی و ... ولی خوب هر چی میگذره و بیشتر خودمو قرار میدم در معرضش بهتر میشم ،بارای اول جمله هامو هم بد میگفتم ولی الان دیگه روونم حداقل ...سعی کن به واکنش بد دیگران دقت نکنی ، هرچند خودم میفهمم آدما میفهمن که مشکل دارم ولی بازم بیشتر تلاش میکنم که درست بشه ...

منم همینطوری هستم با اینکه تو ملاقات حضوری اوکی هستم و بجوش و اجتماعی فوبیای تماس گرفتن دارم البته ب ...

آره آخه واسه من همیشه مامانم زنگ میزنه که وقت بگیره ، از این بعد به نظرم خودم باید زنگ بزنم تا مثل غارنشینا حرف نزنم😂