helia_jon_z مدیر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 246 عنوان بارداری | مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 21 پست سلام دوستان کسی با رحم دوشاخ و وزن ۴۵ کیلو باردار شده؟ریسک داره؟تجربتون رو بگید ممنون میشم 1402/06/21 | 18:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
helia_jon_z مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 246 ۴۵ کیلو که مشکلی نیست منم همینم رحم دوشاخه هم مگه خیلی شدید باشه وگرنه سرکلاژ نمیخواد بارداری شما؟
سایهـهیچ عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 367 نسبی یعنی چی یعنی کار سنگین ممنوع نزدیکی و اورگاسم ممنوع پله اصلافقط دسشویی فرنگیراه رفتن و نشستن طولانی ممنوعدر حد کارهایی ک خستت نکنه و بهت فشار نیاره میتونی انجام بدیچیزی رو بالا پایین نکنی هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ...
helia_jon_z مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 246 یعنی کار سنگین ممنوع نزدیکی و اورگاسم ممنوع پله اصلا فقط دسشویی فرنگی راه رفتن و نشستن طولا ... وای چقدر سخت من همینطوری کلی استرس بارداری رو دارم سرکلاژ و عوارضشو کجای دلم بذارم
سایهـهیچ عضویت: 1400/03/10 تعداد پست: 367 وای چقدر سخت من همینطوری کلی استرس بارداری رو دارم سرکلاژ و عوارضشو کجای دلم بذارم منم سرکلاژ کردم ولی الان خیالم راحتترهاونجوری سرکلاژ نکنی هر اتفاقی بیفته نمیتونی خودتو ببخشی۵ سال پیش منم ترسیدم نرفتم اخرش تا الان فقط عذاب وجدان دارم و خودمو مسئول مرگ دوقلوهام میدونم هیچ اگر سایه پذیرد، منم آن سایه ی هیچ...
helia_jon_z مدیر استارتر عضویت: 1401/03/17 تعداد پست: 246 منم سرکلاژ کردم ولی الان خیالم راحتتره اونجوری سرکلاژ نکنی هر اتفاقی بیفته نمیتونی خودتو ببخشی ۵ س ... آخی عزیزم😍
hfhjhfbmgcn عضویت: 1402/02/28 تعداد پست: 2287 یعنی فقط بخاطر دوشاخ بودن رحمش چندتا بچه سقط کرد؟یا مشکل دیگه هم داشت؟ رحم دوشاخ و غلظت که بخاطرش آسپرین میخورد