2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 949 بازدید | 86 پست

جاری من تو ان تی بهش گفتن احتمالا پسره.اینم اومدجار زد که بچه پسره,مادرشوهر منم که عاشق پسر... آخرشم زدو بچش دختر شد و مادرشوهر منم بعد ۳ سال هنوز میگه بهم دروغ گفتی و سرمون کلاه گذاشتی

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

جاری من تو ان تی بهش گفتن احتمالا پسره.اینم اومدجار زد که بچه پسره,مادرشوهر منم که عاشق پسر... آخرشم ...

ان تی به من گفت احتمال پسر ۴ مهر معلوم‌ میشه منم پیش خانوادم گفتم ولی اصلان جنسیت‌برام مهم نیس فقد سلامتیش 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

اره گفتی همه میگن بچش پسره 

رفته انومالی ولی نگفته ب کسی 

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
ان تی به من گفت احتمال پسر ۴ مهر معلوم‌ میشه منم پیش خانوادم گفتم ولی اصلان جنسیت‌برام مهم نیس فقد س ...

اگه بچه اولته, واقعا جنسیت مهم نیس, دومی جنسیت مهم میشه

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود مخصوصا آقایون نامحترم

از رو سونو کسی نتونس بگ بچه ها

۱۳۹۹/۳/۲۵فهمیدم باردارم و بی بی چکم مثبت شد الهی قسمت همه منتظرا خاله ها دعاکنید بچه من صحیح و سالم بیاد بغلم خدایا شکرت ک لایقم دونستی خدایا مواظب هدیت هستم  حتی بیشتر از جوووونم خدا جونم مررررسی واسه اینک همه چی خوب پیش بره میشه ی صلوات مهمونم کنید حاجت رواشید❤
اگه بچه اولته, واقعا جنسیت مهم نیس, دومی جنسیت مهم میشه

اره بچه اولمه ولی بنظرم دختر و پسر هیچ فرقی نداره ادم دوست داره دوتا جنسیت‌مختلف داشته باشه ولی مهم فقد سلامتیشون عاقب بخیریشونه واقعان اینایم‌ک‌همش دنبال پسرن خیلی به نظرم از دنیا عقبن‌

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️