2777
2789
عنوان

گشادیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 27 پست
پس قرصای تقویتی بخور نوربیون بخر فولیک اسید قرص اهن بخور انرژی میکیری ی انرژی زام بخور قبل کار

این تاپیک و زدم یهو یه نر بیکار درخواست دوستی داده🙄😒واقعا اینا چی میخوان تو سایت زنونه 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره😂

اها پس عیب نداره بخواب بابا دنیا دو روزه

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
یعنی چطوری؟ من اصلا گرد گیریم نمیکنم و نکردم اتاق بوی خاک میده🤣🤣🤣

یه دونه از این یه پابه‌های گوشی بگیر قیمتی هم نداره

بذار رو فیلمبرداری، انگار داری واسه اینستاگرام درست می‌کنی

اگر شروع کنی ادامه دادنش آسونه

اها پس عیب نداره بخواب بابا دنیا دو روزه

انقدر خوابیدم که دیگه از این وضعیت خسته شدم بابا🤣

هدف دارم میخوام به هدفام برسم فقط درس خوندن نیست تو این اتاق به هم ریخته که حتی جارو نمیزنمش حالم به هم میخوره که 

یه دونه از این یه پابه‌های گوشی بگیر قیمتی هم نداره بذار رو فیلمبرداری، انگار داری واسه اینستاگرام ...

اهوم 

من همیشه کارام و نصفه رها میکنم 

وقتی به حجم کار فکر میکنم مخم تیر میکشه😐

الان کمد لباس هست یه کمد لباس خریدم یه دونه پارچه ای ها قبلا داشتم که هنوز لباس هارو توی این نذاشتم در نیاوردم از توی اون کمد لباس و باید تمیز کنم و لباس ها و وسایل و بذارم توش میز ارایش هست حالا این زیاد کار نداره ولی گرد گیریش چرا بعد میز مطالعه کتابخونه کلی عروسک هست تخت خواب و ... 

به نظرتون بعد ناهار شروع کنم تا آخر شب تموم میشن؟🤔

اهوم  من همیشه کارام و نصفه رها میکنم  وقتی به حجم کار فکر میکنم مخم تیر میکشه😐 الان ک ...

به اینکه کی تموم میشه فکر نکن

تو شروع کن چون شروعش خیلی سخته ولی وقتی افتادی تو حرکت دیگه قطعا تموم می‌کنی

اگز هم می‌یینی انرژیت کمه مولتی ویتامین بخور

صبح‌ها هم می‌تونی با یه لیوان قهوه شروع کنی

انقدر خوابیدم که دیگه از این وضعیت خسته شدم بابا🤣 هدف دارم میخوام به هدفام برسم فقط درس خوندن نیست ...

خب پس پاشوجم کن من اهنگ میذارم با صدای بلند شروع میکنم جم کردن خیلی خوبه با اهنگ 

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
به اینکه کی تموم میشه فکر نکن تو شروع کن چون شروعش خیلی سخته ولی وقتی افتادی تو حرکت دیگه قطعا تموم ...

خاک بر سرم میگم که همیشه نصفه تموم میکنم و نمیدونم چرا هی دلم میخواد اهمال کاری کنم 

میخوام همین امروز تموم بشه چون فردا باید کارهای مهم دیگه ای انجام بدم وقت ندارم 

خب پس پاشوجم کن من اهنگ میذارم با صدای بلند شروع میکنم جم کردن خیلی خوبه با اهنگ 

من باید هنزفری بذارم چون همه بعد از ظهر میخوابن 😂 بعد گوشیم و کجام نگه دارم نمیشه که

خاک بر سرم میگم که همیشه نصفه تموم میکنم و نمیدونم چرا هی دلم میخواد اهمال کاری کنم  میخوام هم ...

یه راه دیگه هم اینه مثلا دوستت رو دعوت کنی بیاد پیشت به خاطر اون مجبور شی اتاقتو جمع کنی😅

یه راه دیگه هم اینه مثلا دوستت رو دعوت کنی بیاد پیشت به خاطر اون مجبور شی اتاقتو جمع کنی😅

من فقط دوتا دوست دارم اینام یکیش شوهر کرده اصلا وقت نداره اونم مثل خودم‌پشت کنکوره وقت نداره😂

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز