2789
خب میدونم عزیزم میگم چرا نمیری تو اقدام ک حامله بشی .ک ی وقت دیر نشه .البته اگ شرایطشو داری .

دارم فکر میکنم اگه شرایطم خوبه دست نگه دارم یه مدت

فکرمیکنی شرایطم خوبه یا سریعتر اقدام کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم تنبلی دارم ولی با دارو فولیکولام غالب شد ذخیره تخمدانم نرماله عکس رنگی هم دادم سالم بود شو ...

من همینجور الکی چکاپ کردم دیدم ۱۶ هست

نمیدونم دیگه 

من خودم تنبلی دارم ولی با دارو فولیکولام غالب شد ذخیره تخمدانم نرماله عکس رنگی هم دادم سالم بود شو ...

شوهرتون ازمایش اسپرم انجام دادن ؟اگه اره تو ازمایشگاه یا مرکز ناباروری؟

دارم فکر میکنم اگه شرایطم خوبه دست نگه دارم یه مدت فکرمیکنی شرایطم خوبه یا سریعتر اقدام کنم؟

عزیزم اگ میتونی ی روز هم دیر نکن ...من خودم هیچ مشکلی ندارم ینی هیچی ن خودم ن همسرم یک سال و خورده ای هس تو اقدامم نمیشم .بارداری اصلاااا معلوم نبست کی بگیره چون در ماه فقط ۲۵ درصد شانس بارداری داریم .من فک میکردم همون ماه اول بشم ولی نشد ک نشد ..کارم شده همش دکتر رفتن 

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤
من تهرانم دکترم بسیار عالیه اما خیلی انرژی منفی  هست  میخوام برم پیش یه دکتر دیگه

خب دکترایی ک میدونی خوبن معرفی کنید بیزحمت شاید یه سر تهران بیایم

قراره به امید خدا امروز برم دکتر چون روز ۴ پریودیمه اگه نیاز باشه بازم قرصو امپول میده.. روز تخمک گز ...

ایشالا ک برات خیر میشه عزیزم

بیا خبر بارداریتو بهمون بده حتما