2777
2789

یکی از آشناهامون پسرش ناسازگار و ضداجتماعه رفته پیش روانشناس گفته بهش بی محلی کن چیزی بگی بدتر میشه!!!!!

بعد مادره بچه ش ب بقیه لطمه میزنه فحشهای رکیک میده و بی محلی میکنه و بچه ش روز ب روز وقیح تر شده

بعد مثلا میخواد ارزش بچه ش حفظ بشه دعواش نمیکنه ک چرا مهمونا رو اذیت میکنی ولی اگر وسایل دکوریش بشکنه اون موقع صلاح میدونه بچه ش رو دعوا کنه😐😐😐 دیگه نمیخوام باهاش در ارتباط باشم... کسی ک مشاوره رفته دیگه فکر میکنه همه کارهاش درست و اصولیه

لعنت ب روانشناس بی سوادی ک نسخه احمقانه میپیچه و بی شعوری رو رواج میده

دارم جدا میشم از یه آدم بی عاطفه و بی غیرت😍بیام ایشالا شیرینی بدم به همه تون

پسرش چندسالشه؟

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ب حرف خودش گوش نده و نره چیزی بیاره دعواش میکنه و سرش داد میزنه

اما اگر بچه کس دیگه رو اذیت کنه یا هیچی نمیگه یا بامحبت و بی تاثیر میگه نکن و ...

پسرجاری من  یه مشکل روحی داره،کوچیکه بچه.  مشاوره گفته به هیچ وجه دعواش نکنید. این ادمو تیکه پاره میکنه ما چیزی نمیگیم بهش.کاری به وسیله ها نداره

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
پسرجاری من  یه مشکل روحی داره،کوچیکه بچه.  مشاوره گفته به هیچ وجه دعواش نکنید. این ادمو تی ...

خب پس بقیه از دست اون‌مشکل روحی بگیرن؟؟؟؟؟؟

نمیشه ک‌هیچی نگهن ب بچه

۵

حرف مشاوره اشتباه نیست مادر بچه برداشت و رفتارش اشتباه بی تفاوتی به حرف زشت و کارهای بچه باید یه مدت ادامه داشته باشه تا از سرش بیوفته ولی بهتره یه مدتم جایی نرن تا رفتار بچه شون تغییر کنه

خب پس بقیه از دست اون‌مشکل روحی بگیرن؟؟؟؟؟؟ نمیشه ک‌هیچی نگهن ب بچه

خب رفت و آمد نکن 

ایزززی  

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
خب پس بقیه از دست اون‌مشکل روحی بگیرن؟؟؟؟؟؟ نمیشه ک‌هیچی نگهن ب بچه

اون مادر بچشو نباید توجمع ببره تا اوکی بشه

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بچه جاری منم ۴سالست. مشاوره گفته کاریش نداشته باشید.حتمادلیلی داره و ما نمیدونیم

هرکی رو‌دیدم رفته مشاپره بچه ش بی ادب تر و ناسازگار تر شده و اتفاقا پیش بقیه بچه ها منفور شده 

و بقیه فقژ از ترس پدرمادر تحویلش میگیرن ولی حالشون ب هم‌میخوره از بچه 

ب نظرم کاملا دیدگاه افراطی هست ک به بچه کاری نداشته باشید 

پس فرق بچه انسان با سایر موجودات چیه ؟؟؟ 

منظورم‌ کتک زدن نیست 

تربیت و تذکر ب موقع است