2777
2789
عنوان

دوست شیرازی

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 44 پست
برای منی ک 20 ساله اینجام قاعدتا تغییری نکرده🤷🏻‍♀️

نگا عزیزم . بهترین دوستا هم وقتی برن تو زندگی مشترک یا برن سر کار مثه قبل نمیتونم با هم باشن هر کدوم‌مشغله خودشون دارت. اینو گفتم که فک نکنی بقیه مثه دوران دبیرستان همش با همن

ولی دوسته خوب خیلی خوبه . 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

تنهایی بهت فشار نمیاد؟! من بعضی وقتا ک با دوس پسرم دعوام میشه واقعا لازم دارم یه دوستی داشته باشم با ...

ی مدت چرا خیلی فشار میومد روم هرشب خواب دوستامو میدیدم کل روزم کسل بودم 

...

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تنهایی بهت فشار نمیاد؟! من بعضی وقتا ک با دوس پسرم دعوام میشه واقعا لازم دارم یه دوستی داشته باشم با ...

این درد و دل ها و غم هاتو به دشمنتم میگی؟ نه پس به دوستتم نباید بگی من خودمم دیر فهمیدم و چه حیف 

هر وقت ناراحت بودی بیا همین جا تایپک بزن کسی نمیدونه کی هستی ارومت میکنن از زخم زدن بعدشم خیالت راحته

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

نگا عزیزم . بهترین دوستا هم وقتی برن تو زندگی مشترک یا برن سر کار مثه قبل نمیتونم با هم باشن هر کدوم ...

من دوستم ازم سو سواستفاده می‌کرد ک رابطمو قطع کردم🚶🏻‍♀️ینی همش میرفتیم بیرون ازم پول می‌کشید یا من چیزای اونو حساب میکردم یا میگفت پول اسنپو بده بعد چند بار باهاش حرف زدم ی مدتم نرفتم بیرون رفتارش عوض شد دیگ رابطمو قطع کردم🚶🏻‍♀️وگرنه کاش سرکار رفتنو سرگرم شدن بود🙂

من دوستم ازم سو سواستفاده می‌کرد ک رابطمو قطع کردم🚶🏻‍♀️ینی همش میرفتیم بیرون ازم پول می‌کشید یا من ...

خب همون بهتر رابطتت قطع شد

صد سال سیاه از این دوستا نباشه. 

برای دختر دار شدنم یه صلوات میفرستید🥹 آرزومه یه دختر داشته باشم💕✨️من مطمئنم خدا بهم یه گل دختر میده😍🤩🩷

این درد و دل ها و غم هاتو به دشمنتم میگی؟ نه پس به دوستتم نباید بگی من خودمم دیر فهمیدم و چه حیف&nbs ...

اینجا هم تاپیک های دیگرانو میخونم مردم بعضی وقتا بد قضاوت میکنن🙂ولی خوب حرفاتو قبول دارم😊

عزیزم هنوزم ب دوست نیاز داری؟! 

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱
چند سالته

۲۳

یه معمار کوچولو 👷🏻‍♀️ک نویسنده هم هست✍🏻😍 و ی گوینده خوش ذوق ک برای مناسبت‌های قشنگ شما(مثل تولد عزیزانتون،سالگردازدواج و...)و حتی کتاب قصه صوتی ب اسم نینی هاتون میتونه کمکتون کنه😁💜برای اطلاعات بیشتر بهم درخواست دوستی بدید عزیزای دلم💋🌱