2777
2789
عنوان

گوشی جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 16 پست
گوشی قسطی همیشه میکشن روش ولی این دیگه خیلی کشیده عوضی بوده عزیزم گوشی چیزیه که باید قبل از خریدش ...

بابم گفت ۷ نخریده پنج و دویست خریده اینجوری گفته من بیشترمراقبش باشم ولی تعویضم نکرد گفت باید کارتن و باخودگوشی بفرستم تهران ی ماه طول میکشه  برسه تازه شایدپس هم نگیرن بابامم اوردش گوشیو گف نمیخواد

ی روز توی کامنتای نی نی سایت با اون دوست خیلی صمیمیت  ک جونتون برای هم میرفت و خیلی وقته ازش بی خبری حرف میزنی بدون اینکه بفهمی...یا باخواهرت یا حتی مامانت ولی فک میکنی غریبه ست و قلبش و میشکنی و اون میره و ی روز کامل با غصه ب حرفای تو دلش میگیره...  توی چتا باهم مهربون باشیم 

بابم گفت ۷ نخریده پنج و دویست خریده اینجوری گفته من بیشترمراقبش باشم ولی تعویضم نکرد گفت باید کارتن ...

با اون قیمت هم میشد a14 گرفت 

اما فدای سرت عزیزم ناراحت نباش ازش استفاده کن بهش عادت میکنی

ولی دیگه هیچوقت از اون فروشنده خرید نکنید و قبل از خرید گوشی تحقیق و پرس و جو کنید

هیچوقت مستقیم نرید از فروشنده بپرسید کدوم گوشی رو بخرم

فروشنده ها فقط به فکر سود خودشونن

{ خانم هستم }

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB