2777
2789
عنوان

کامنت ها در نی نی سایت 🤯🙄

268 بازدید | 9 پست

حالا که دیگه خوابم پریده (با توجه به تاپیک قبلم 🙄) یه کم از سهمیه ی تاپیک امروزم استفاده کنم تا ساعت ۱۲ نشده 😁😁

اخیرا داشتم یکی از تاپیک های پر بازدید رو می خوندم.

استارتر خیلی منطقی و بی حاشیه مشکلش رو مطرح کرده بود.

حالا کامنت ها چند تا در میون چی بود ؟

۱- طلاق بگیر

۲- برو مشاور 

۳- سر کاریه

اکثراً هم همینجوری تیز و کوتاه جوابهای گرانبهای فوق‌الذکر رو گفته بودن 😐

مورد ۱ و ۳ که هیچی، ولی مورد ۲، استارترِ بنده خدا می‌دونه باید بره مشاور. شما هم اگه می خوای تشویق و ترغیبش کنی، اول یه کوچولو باهاش هم دردی کن، بعدش به مسئله‌ی مشاوره اشاره کن ...

یه چیزی هست، که از قضا خیلی هم ارزشمنده؛ گوش دادن فعال + هنر همدردی.

اکثرمون اینجاییم برای دردِ دل. یرای گپ و گفت دوستانه و صادقانه‌... 

پس خوبه که وقتی مشکل کسی رو می خونیم، سعی کنیم از تجربه‌های مشترک خودمون یا اطرافیان مون براش بگیم.

ابراز همدردی کنیم و بگیم که درکش می کنیم. اگه راه حل منطقی ای داریم در اختیارش قرار بدیم. خلاصه یه ذره، یه ذره‌ی خیلی کوچیک سعی کنیم از رنجش کم کنیم. 

اینجا بابت تاپیک نوشتن به کسی جایزه نمی‌دن.

حتی بابت تاپیک پر بازدید هم به کسی جایزه نمی‌دن.

پس مدام دنبال مچ گیری نباشیم ! و هوش سرشار کارآگاهیمون رو وقتی به کار بندازیم که در دایره‌ای جنایی پلیس آگاهی استخدام شدیم ...

بعله!

مرسی اَه 😪

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راجع به همدردی کاملا درسته

ولی به نظرم آدمایی که مورد ۲ رو میگن محترم ترن تا ۱ و ۳

چون میگن کس دیگه ای میتونه کمکت کنه تصمیم بهتری بگیری نه اینکه ما یه چیز بگیم بدون آگاهی

با هم مهربون تر باشیم ♡ عاشق شعر، کتاب و داستان🥰
دقیقاااا  دمت گرم مرسی اه ک گفتی یاد یکی افتادم تو اینستا فعالیت میکنه

😍😍😊😊

مامانِ آبان😍🥰🤍🐥 دانشجوی دکتری💓پژوهشگر👩🏻‍🔬رشته و شغلی که از اول عاشقش بودم😊🫀کوردِ زاده‌ی تهران و در حال حاضر مسافرِ سرزمین‌های دور🎓از دغدغه‌های زنان می‌نویسم و گاهی از تجربیات شخصی✍️کتاب‌های خوب معرفی می‌کنم📚این‌جا سایت عجایب‌المخلوقاته، از وقت گذروندن این‌جا لذت می‌برم👧🏻اغلبِ مطالبی که می‌نویسم نظر و عقیده‌ی شخصیم هستن✒️

راجع به همدردی کاملا درسته ولی به نظرم آدمایی که مورد ۲ رو میگن محترم ترن تا ۱ و ۳ چون میگن کس دیگ ...

موافقم 👌👌