2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باردارم اینقدر دلم میخواد سبزی ندارم گفتم فردا برا اولین بار جهنم میرم یک کیلو سبزی آماده میخرم درست ...

تومغازه ها قطوی کنسرو سبزی سرخ شده هست من یه بار خریدم اتفاقا خیلی هم خوشمزه هست

تومغازه ها قطوی کنسرو سبزی سرخ شده هست من یه بار خریدم اتفاقا خیلی هم خوشمزه هست

ندیدم تا حالا ولی سبزی اینجا خرد شده میفروشن حالا فردا میخرم من همیشه خودم میخرم پاک میکنم الان حالش ندارم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
باردارم اینقدر دلم میخواد سبزی ندارم گفتم فردا برا اولین بار جهنم میرم یک کیلو سبزی آماده میخرم درست ...

الهی قربونت برم کاش میشد واست میاوردم کاش نمیگفتم اصن توروخدا ندار تو دلت بمونه آماده ها همچین کثیف نیستن 

الهی قربونت برم کاش میشد واست میاوردم کاش نمیگفتم اصن توروخدا ندار تو دلت بمونه آماده ها همچین کثیف ...

عزیزم خدا نکنه نترس من تودلم نمیزارم بمونه شده از رستوران خریدم 😂😂نوش جانت گوشت بشه به تنت 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من همیشه اماده میگیرم خیلی خوشمزه تره

در سرم جنگهای بسیاری ست و تنها کشته اش منم...:)

من اصلا تا حالا با سبزی تازه درس نکردم البته تو روستاییم سبزی تازه پیدا نمیشه همیشه از سبزی خشک قرمه سبزی استفاده میکنم طعمش خیلی خوب میشه