2789
عنوان

کات

206 بازدید | 28 پست

بچه ها اگر ی نفرو دوست داشته باشید اونم همینطور ولی ب دلایلی مثل مخالفت خانواده و متفاوت بودن خانواده ها و مسائل دیگ ازدواجتون شدنی نباشه و مجبور ب کات بشید ولی طرف مقابلتون راضی ب کات کردن نباشه چکار میکنید ؟؟ تو همچین شرایطی ام من 

دیگ خیلی دارم اذیت میشم باید رابطمون کات شه ولی قبول نمیکنه... ازدواجی هم قطعا در کار نیست تصمیم درست چیه تورو خداااا ب راهنماییتون نیاز دارم😓💔

چشم ها عاشق میشن،ریه ها تاوان پس میدن:))

دیگه ادامه صلاح نیس

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

وقتی ازدواجی در کار نیست دیگه تمومش کن 

بگو اگر میتونی کاری کنی باهاتم در غیر اون صورت ولش 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

دیگه ادامه صلاح نیس

دقیقا خودمم بعد مدت ها تلاش ب این باور رسیدم ک ما قرار نیست بهم برسیم 

اصلا راضی نمیشه ب کات 

بنظرت من رو تصمیم پافشاری کنم زیاد تا بدونه جدی ام ؟؟

کاملا شرایط تورو دارم میفهمم چی میگی دوتامون همدیگه رو خیلی دوس داریم انقد که بدون هم نمیتونیم زندگی کنیم ولی شرایط خانواده هامون فرق میکنن و مخالفن اونم میگه فعلا صبر کن هرچی هم میگم برو تمومش کن قبول نمیکنه خسته شدم بخدا امروز از شدت ناراحتی قلبم درد میکنه

تصمیم درست گوش کردن به حرف پدر مادرته والسلام

هر بار کات میکنم بهم زنگ میزنه  منم احساساتی ام دوباره برمی‌گردم اما میخوام امروز تموم کنم واقعا

وقتی ازدواجی در کار نیست دیگه تمومش کن  بگو اگر میتونی کاری کنی باهاتم در غیر اون صورت ولش&nbs ...

چکار کنم راضی نمیشه 

دیگ باید خودم کم نیارم و برنگردم بهش

هر بار کات میکنم بهم زنگ میزنه  منم احساساتی ام دوباره برمی‌گردم اما میخوام امروز تموم کنم واقع ...

تمومش کن عزیزم برو به خودت و زندگیت برس یکم ، زندگی با احساسات مساوی باشکسته

چکار کنم راضی نمیشه  دیگ باید خودم کم نیارم و برنگردم بهش

خودش چی میگه ؟

نمیگه درستش می‌کنه ؟ اونم گناه داره اونم درک میکنم گذشتن از عشق از مرگ بدتره

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

کاملا شرایط تورو دارم میفهمم چی میگی دوتامون همدیگه رو خیلی دوس داریم انقد که بدون هم نمیتونیم زندگی ...

من بخاطر این رابطه ناراحتی قلبی شدید پیدا کردم از ی طرف ریزش مو گرفتم 

افسردگی گرفتم و مطمعنم هیچ چیز درست نمیشه میخوام واقعا تمومش کنم از این بلاتکلیفی درببام 

خودش چی میگه ؟ نمیگه درستش می‌کنه ؟ اونم گناه داره اونم درک میکنم گذشتن از عشق از مرگ بدتره

شرایطش جوریع ک‌ نمیتونه کاری کنه 

مطمعنم باهم تا صدسال بمونیم ازدواجمون غیر ممکنه 

خودمم دلم میگیره براش بالاخره چندسال باهاشم و روزای خوبی باهم داشتیم اما ته رابطمون پوچه

شرایطش جوریع ک‌ نمیتونه کاری کنه  مطمعنم باهم تا صدسال بمونیم ازدواجمون غیر ممکنه  ...

بنظر من هییییچی غیر ممکن نیست اگر واقعا شما دوتا بخواید میشه اما اگر نه که هیچی اما رضایت  خانواده هم خیلی مهمه

بنظر من هییییچی غیر ممکن نیست اگر واقعا شما دوتا بخواید میشه اما اگر نه که هیچی اما رضایت  خانو ...

اره غیر ممکن نیست ولی ممکن شدنش هم راحت نیست خیلییییییی سخته خیلییییی مثلا رسیدنمون شدنیع ولی با فرار کردن من 

با ابرو ریزی خانوادم و خیلی چیزهای دیگه