2777
2789
عنوان

شوهر ساکت😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1357 بازدید | 35 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

با سرعت مورچه

عین رابطه ی من و شوهرم

اوایل اگه کیلومترشنار به زبونم وصل نیکردی فنرش در میرفت از بس من حرف میزدم. نهایتش اون سرشو تکون میداد گفت هم یا نچ

الان یه کم بهتره ولی من دیگه حرفی واسه گفتن ندارم

هرکاری کنی موفق نمیشی با من دعوا کنی. تا جایی بحث میکنم که بدونم میتونم کمکی کنم. ببینم خودتو به خواب زدی همون لحظه ولت میکنم و تلاش نمیکنم بیدارشی.😊
خب من همیشه دوست داشتم شوهر شوخ باشه جمع رو دست بگیره

شوهر من خیلی چرت و پرت میگه و گاهی دور و بری هاش رو ناراحت میکنه ... هر چی میگم زبون به دهن بگیر گوش نمیده😒😩 

الانم شکایت نکن ... خوب بود مثل شوهر من هی با شوخی هاش دل مردم رو میشکست؟😓

راستشو بگو, اگ پر حرف بود و زیاد حرف میزد, ایراد میگرفتی ک مثلا ساکت نمیشه؟

نه،منظورم انقددددر پر خرف که نشه جمعش کرد هم نیس،همینمه معمپلی حرف بزنه راضی ام

حقیقتش اینجوری همش نگرانم مشکلاتش یا ناراحتی اگه ازم داره بریزه توی خودش و بروز نده،ولی مثلا من خودم نمیتونم هیچی پنهان کنم زود لو میرم

کاربری سال ۹۶
سعی نکن هیچکسو عوض کنی همینجور ک هست دوسش داشته باشه مثلا بگو قربون شوهر ساکتم 😚

خب اون وقت خیلی میره توی خودش و به ساکت بودن ادامه میده دیگه،کلا خانوادگی کم حرفن

کاربری سال ۹۶
نه،منظورم انقددددر پر خرف که نشه جمعش کرد هم نیس،همینمه معمپلی حرف بزنه راضی ام حقیقتش اینجوری همش ...

از کم حرف زدنش تا حالا مشکلی پیش اومده؟ خیلی ادمای کمی میتونن زبون خودشونو نگه دارن و کم حرف بزنن:)

اگ داری اینو میخونی، خیلی قشنگی :)