2789
عنوان

مهریه

91 بازدید | 45 پست
سلام مهریه من 14 سکه است با یه خونه . اون موقع ما گفتیم سکه اونها گفتن نه خونه و ما قبول کردیم البته خیلی هم اصرار نکردیم . امروز فهمیدم مهر خواهرشوهرام 700 تا سکه است . احساس بدی بهم دست داد یه کم . شما هم بودین حس بدی میکردین؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خونه اگه به نامت باشه از سکه که خیلی خیلی بهتره.نقد رو بچسب..نسیه رو بیخیال.
پسرم، مرد من،دستان کوچکت تکیه گاه امن من و نگاه شیرینت آرامش بخش لحظات دلواپسیه من است. ممنونم که هستی
خونه به نامته؟ یا قید کردین خونه چند متری کجا و لینا؟
 کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
خو پس واسه تو که بهتره نقد و به نسیه میسنحی؟
 کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@
سکه رو معلوم نیست بهش برسی حتی اگه یک میلیارد تا باشه اما خونه ای که به نامته خیلی ارزشش بالاتره و خیالت راحته.انشالله با همسرت خدشبخت باشی زیاد ذهنتو درگیر مادیات نکن که باعث بشه همسرت دلخور بشه
پسرم، مرد من،دستان کوچکت تکیه گاه امن من و نگاه شیرینت آرامش بخش لحظات دلواپسیه من است. ممنونم که هستی