2777
2789
عنوان

وضعیت مالی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 26 پست
اخه میبینم طرف صبح تا شب تو آرایشگاهه  همه جاش عملی و کاشته  باشگاه و ... میره  من ...

دانشگاه آزاد میری؟

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دوسش ندارم کله از مدرسه بدم میاد از بچگی با بیل میزدن برم مدرسه وقتی دوازدهمم تموم شد حس کردم از زند ...

یعنی فرهنگیان قبول شدی دیگه اره؟

ببین اگه مخ کامپیوتری داری که اونو برو چون اگه کارت بگیره معادل یک سال حقوق فرهنگیان رو توی یه ماه درمیاری 

ما هم خیلی تحت فشارم کفشام پاره شده یه کفش  ۳۰۰ ۲۰۰ تومنی خریدم پاهامو اذیت می کنه از پا درد ناله می کنم ولی ناچارم بپوشم. از طرفی هم خیلی راه میرم . تمام پاهام تاول زده. به حدی دیروز اذیت بودم که می خواستم کفشمو در بیارم توی خیابون پیاده راه برم

از خودم متنفرم که هنوز نتونستم برم سرکار تا حداقل یه کفش واسه خودم بگیرم

هر روز هر ثانیه آرزوی مرگ خودمو می کنم

نه مرگ آنقدر ترسناک است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرفش را بدهد

یعنی فرهنگیان قبول شدی دیگه اره؟ ببین اگه مخ کامپیوتری داری که اونو برو چون اگه کارت بگیره معادل یک ...

ببین اوضاعم خیته تو  کنکور بدشانسی اوردم مهندسی کامپیوتر دولتی تهرانو نمیارم در عوض ریاضی و کاربرد الزهرا به احتمال ۹۹ درصد اگر خدا بخواد میارم معلمی به مصاحبه دعوت شدم اوضاع کنکور بده به علت فرصت یکبار ترمیم معدل و من رتبم ۵۴۰۰ شده باید برسونم زیر ۱۰۰ و امسال توانایی اینکارو ندارم باید برم ریاضی و کاربرد بخونم لیسانس بگیرم ریاضیاتم فول شه یه سال برا کنکور بخونم تا زیر ۱۰۰ شم  چون فرصت ترمیم یکباره باید با آمادگی کامل و ۱۰۰ درصدی تو کنکور برم و گرنه فرصتم برای همیشه میسوزه

تکیه به عرش داده ای به این زمانه خیره ای چه قلب های سوخته چه روزگار تیره ای خیره به پست تر شدن خیره به خیره سر شدن خیر به حمله ور شدن خیره به خون جگر شدن به این همه فراعنه به برده داری نوین به خوردن تن جنین به این قساوت زمین مدرسه های بی پناه دخترکان بی گناه بیا کمک رسیده آه سنگدلان روسیاه دریده گان پر غضب دهان نجس و بی ادب مریض و واجب المطب قماش تجزیه طلب پشت به ساحت وطن در التماس اهرمن نمیزنی چرا بزن آه وطن وطن وطن صبر چگونه میکنی بر این همه جفا علی بغض چگونه میخوری یاد بده به ما علی

بله

موفق باشید دانشگاه آزاد واقعا بار مالی زیادی داره منم به احتمال زیاد مهندسی کامپیوتر علوم تحقیقات آزادو بیارم ولی به علت بار مالیش نرم