2777
2789
عنوان

می‌خوام قرص خواب آور بدم ب شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1918 بازدید | 42 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه با نسخه نیستن قرص خواب اور ها ؟من امروز میخواستم بخرم گفتن بی نسخه دکتر  نمیدیم بهت به جاش ...

من گفتم برا پدر بزرگم می‌خوام قبلا می‌خورده چون آشنا بود داد 🤕

من اولین بار یه دونه خوردم نخوابیدم  دوتا خوردم خوابیدم  ۵ تاشم خوردم ولی سرگیجه م ...

پس دوتاش و بدم 

آخه قبل خواب نمیتونم بدم

در طول روز بخوره هم خوابش می‌بره یعنی ؟؟؟

چقدر بعد اثر می‌کنه ؟؟؟

من دخترخالم میخوره دوز یک وقتی دکتر گفت مامانت سرطان داره  اونروز اینقد حالم  بد بود داشتم میمردم از غصه این خبر بهش گفتم بهم بده گفت نصفش کن بدنت عادت نداره گفتم نه یک بده  خوردم خوابم برد همین ولی خوابو سنگین نمیکنه با یه صدا بیدارشدم  بدنمم اصلا عادت نداشت به ارام بخش یه بارم نخورده بودم قبلش 

عزیزم فقط یه چیز بگم ...دختر دایی من رفت تو لتاق خوابش  دید که شوهرش و یه خانم نو اتاق خوابن ..گوشیش و درآورد عکس و فیلم گرفت ...برد دادگاه ...ولی قاضی گفت ربطی نداره به طلاق گرفتنت ...بدبخت از همه چی رد شد تا طلاق گرفت 

تو شهر ما به خانمه این کارو میکرد هرشب قبل خواب با شربت به شوهرش قرص خواب میداد و خودش با مردها میرفت نه یکی ها چندنفر شوهرش شک میکنه یه شب نمیخوره اما الکی خودشو به خواب میزنه بعد رفتن زنش زنگ میزنه ۱۱۰ یه جورای کل شهر و میریزه اونجا  همه میان کمین میکنن نزدیک اذان صبح به ماشین میاره زن رو پیاده کنه میگیرنش بعد رنه اسم همه اونای که باهاش بوده رو مبکه لامصب با ادمای نصف شهر بوده