2777
2789

به جز نماز 

چی مارو به خدا نزدیک میکنع 

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

من یه  سخنرانی خریدم از سایت  موسسه راه روشن آقای عدالتیان

با موضوع ایا خدا مرا دوست دارد؟

جالبه اکه تونستی بخر گوش بده

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون نماز اول وقت و با حضور قلب

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
هیچی ظلم کن بدی کنه خدا انچنان بغلت کنه و بی نیازت کنه از همه چی😏😏😏 اطراف ما ک اینجورن بدا

واقعا

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من یه  سخنرانی خریدم از سایت  موسسه راه روشن آقای عدالتیان با موضوع ایا خدا مرا دوست دارد ...

سخنرانی کرده ایا خدا مرا دوست دارد

و میفروشتش🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از اسم خداهم پول ب جیب میزنن ننگااا

سخنرانی کرده ایا خدا مرا دوست دارد و میفروشتش🤣🤣🤣🤣🤣🤣 از اسم خداهم پول ب جیب میزنن ننگااا

این یه سلسله سخنرانی تو ماه رمضانه و موسسه برای فروش گذاشته

قرار نیست این پولها هم تو جیب کسی بره شاید صرف اداره امور خیریه و یا همون موسسه بشه

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

حمد و شُکر نعمتهای خدا
استغفار و طلب عفو و بخشش از گناهان
و دعا برای سلامتی و ظهور امام زمان و زیاد صلوات فرستادن.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام

خدا همیشه در کنار تمام مخلوقاتش هست، و منتظر هست ک بری و باهاش حرف بزنی. ذکر مکر نمیخواد ک، همینکه روزانه شکرگزاری کنی و ب بقیه مخلوقاتش آزار و اذیت نکنی و تا جاییکه میتونی ب این دنیا عشق بدی کافیه. عشق بالاترین انرژی رو داره و شکرگزاری بالاترین فرکانس مثبت. سعی کن با خدا دوست بشی و ب زبون خودت باهاش حرف بزنی 

واقعا

سلام این گروه تلگرام هست واقعاااا خیلی خوبه و خیلیا رفتن و به خدا نزدیک شدن و حاجت گرفتن 

الانم دارن استغفار رو جلو میبرن 

توش نی نی سایت سرچ کنید ببینید چند نفر گفتن ما با نی نی سایت با گروه تون آشنا شدیم و زندگی مون فرق کرده 

از طریق کانال وارد گروه بشید 

نمازشب واستغفار توبه خاطره حاجتروایی معنوی سخنانی ازجنس نوروایمان وبندگی 

کانالهای مرتبط  

@khaterate_namazshab114

@namazshab114

@hajatravai313

👩درچت دقت شودبرخی آقایان حضوردارند

👌بردن اعضا تبلیغ درپی وی اعضاحق الناس  

👈کپی مطالب بدون لینک گروه ممنوع