2777
2789
عنوان

‌ ‌‌‌‌‌‌ امام زمانم..

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست
خدا آره قبول دارم اما واسطه برای خدا گرفتن رو قبول ندارم  توسل به امام زمان و.... اینا همه ساخ ...

تا حالا نشده تو جهان مادی از کسی بخوای بابت کاری کمکت کنه ، مثلا اطرافت ندیدی یکی بگه فلان سفارش رو به فلان مدیر برام انجام بده نفوذ تو پیش اون مدیر بیشتره

اگه به ماورالطبیعه معتقد باشی و به روح اعتقاد داشته باشی و باور داشته باشی هر انسان خوبی نه فقط امام 

و اینکه فهم روح از اتفاقات پیرامون جور دیگست

اونوقت میای خواستت رو به کسی مطرح میکنی که میدونی نفوذش بیشتره

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
صد البته  این درسته که نکات وحرفهای مثبت وخوب ائمه و بزرگان رو یاد بدهند به من وامثال من  ...

قرار نیست امام زمان ظهور کنند تا مشکل من یا شما رو جل کنند و من یا شما رو به آرزومون برسونند. امام برای تحقق عدالت الهی و برپایی حکومت الهی که درسایه اون همه مردم جهان بتونن به سعادت برسن ظهور می کنند. گرچه که الان ماییم که غائبیم نه آقا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینها (امام زمان و.).. همش ساخته و پرداخته یه سری از سران مملکت ها هستش از گذشته تا امروز که امثال م ...

تا اصل زندگی از نظر شما چی باشه!

کاش کمی مطالعه و تحقیق داسته باشید و با استدلال صحبت کنید. مگر میشه دنیایی که حتی حرکت یک مورچه یا افتادن یک برگ درخت از روی حساب و کتاب در اون اتفاق میفته، بیهوده به پایان برسه؟؟ هر چیزی که شروع میشه پایانی هم خواهد داشت. ظلم از ابتدای خلقت آغاز شده و عده ای با اون مبارزه کردند ولی اون کسی که ظلم رو از ریشه نابود میکنه قطعا کسی است که دست خدا پشت سر او هست. اینهمه ظلم بی جواب نمیمونه

خدا آره قبول دارم اما واسطه برای خدا گرفتن رو قبول ندارم  توسل به امام زمان و.... اینا همه ساخ ...

گلم شما خدایی نکرده مریض میشی میری دکتر. درسته؟؟ خوب که میشی به نظرت خدا سلامتی ت رو بهت برگردونده یا دکتر؟؟ قطعا خدا اما دکتر واسطه گرفتن اون از دست خدا و دادنش به دست تو بوده.

من و شمایی که گناهکاریم و خودمون هم نمیتونیم سر خودمون قسم بخوریم به نظرت می تونیم مستقیم با خدا در ارتباط باشیم و اصلا ذهن ما قادر به درک اون هست؟؟ قطعا نه. خدا ائمه و پیامبران رو فرستاده تا به زبون خودمون حقیقت رو برامون توصیف کنند و اونها رابط بین ما بنده های گنه کار با خالقمون هستند. شمایی که میگی خدا رو قبول دارم، میدونستی خدا رو قبول داشته باشی، امام رو نه انگار خدا رو هم قبول نداری؟ امام رو قبول داشته باشی خدا رو نه، انگار امام رو هم قبول نداری؟ اونا به هم وصلن نمیتونی یکیشون رو انتخاب کنی. اگه خدا رو قبول داری باید هر چی گفته بگی چشم . گفته محمد فرستاده منه، بگی چشم .  گفته علی، بگی چشم. گفته حسین، بگی چشم. اگر نمی تونی بگی چشم، پس در قبول داشتنِ خدا توسطِ دلت شک کن.

این همه تاپیک امام زمان دیدم ، یا توش دعوت به دعا بود یا متن عربی که هیچی ازش نمیفهمیدم  ...

دوست عزیزم ❤️

عربی کامل ترین زبانه چرا ب دید نژاد پرستانه نگاه میکنید 

معنی این متن هم مشخصه  ولی درست میگید یه سری اخلاقیات هم باید باشه که متاسفانه نیست

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  
وافع بین باشیم بهتره ها  ۱۴۰۰ سال داریم دعا میکنیم 😂😂😂

گلم اگه قرار ب واقع بین بودنه باید کم کاری های خودمونو ببینم

∆من اگه بخوام یروزی کافه بزنم ، فقط بخاطر اینه ک آهنگای مورد علاقمو تو گوش ملت فرو کنم :¶  
دعا خیلی موثره ، ولی اولویت جامعه ی امروزی در مورد امام زمان این نیست هنوز یه عده فکر میکنن ام ...

ممنونم از ایده درستتون 

راست میگید اینو 

صد البته  این درسته که نکات وحرفهای مثبت وخوب ائمه و بزرگان رو یاد بدهند به من وامثال من  ...

چرا میگی اماماشون دینشون!؟ تو موقع سختیا هم میگی خداشون؟ قشنگ من اینطوری درست نیستااا 

دین اسلام واقعی خیلییییی زیبا تر از چیزیه ک نشون میدنا

درست نیست انقد بی انصاف باشیم

اینها (امام زمان و.).. همش ساخته و پرداخته یه سری از سران مملکت ها هستش از گذشته تا امروز که امثال م ...

وااای خدای من وقتی میگید امام زمان وجود ندارن من گریم میگیره 

منی ک با تمام وجودم وجود آقا امام زمان رو حس کردم خیلیییییی برام سخته این حرفا

...

من و شمایی که گناهکاریم و خودمون هم نمیتونیم سر خودمون قسم بخوریم به نظرت می تونیم مستقیم با خدا در ...

چقد درست و صحیح🙏

متشکرم از شما

دوست عزیزم ❤️ عربی کامل ترین زبانه چرا ب دید نژاد پرستانه نگاه میکنید  معنی این متن هم مشخصه& ...

نژاد پرستانه؟ 

اینکه قران به عربی نوشته بشه فرق داره چون ایات وحی هست و‌مثلش رو‌کسی نمیتونه بیاره اونم تازه بهتره ترجمش هم باشه 

اکثریت مردم‌ ما تو ماه رمضان ختم قران میکنن بدون اینکه بدونن چی توش نوشته پیام‌ چیه ، فقط قل قل میکنن

از هرجا صدای قران میاد همه میگن‌کی مرده ! انگار خدا قران رو برای مرده ها نازل کرده

دیگه نوبرش نوشتن دعا به زبان عربیه

‌چرا  باید به زبانی که اکثرا متوجه نمیشن دعارو نوشت  ؟ 

مثله اینه یه خارجی باهات حرف بزنه و شما هیچی از مفهوم متوجه‌نشی  این ایراد از فرهنگسازی و‌کمکاریه رسانه هست که مردم‌اینجور باراومدن‌

از یه جا باید شروع کرد

هرچی تاپیک دعاست همش به زبانیه که نمیشه فهمید و برای فهمش باید از سایت رفت جای دیگه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
وااای خدای من وقتی میگید امام زمان وجود ندارن من گریم میگیره  منی ک با تمام وجودم وجود آقا اما ...

خوش بحالت که اشکتون  فقط با این شنیدن اینکه یکی مثل من یه آدم عادی که  امام زمان رو قبول نداره  در میاد اما اشک من  تو همه چی در میاد وقتی میبینم به اسم این امامهای بزرگوار دارن به هم نوع خودشون ظلم میکنن و حق پایمال میکنن و ...و وقتی میبینم یارو روضه میخونه وتو سرش میزنه اما با فخر توماشین مدل بالا میشینه واز کنار این رباله جمع کنا رد میشه وگاهی هم پولی میندازه جلوشون وتازه اگه پولی هم میده عنوان صدقه هم میزاره تا بازم به اسم صدقه منفعتی برای خودش هم باشه و با کمکش بلا ازش دفع بشه  خانوم جون من سر اینا اشکم میاد 

خوشبه حالت که اشکهات فقط داره سر امام زمانت میریزه 

نگو ظهو  میکنه درست میشه که قبول ندارم

شماهم سعی کن اشک رو برای چیزای دیگه بریزی و دیدت رو با  کنی ببینی واقعیتها رو 

بای

این همه تاپیک امام زمان دیدم ، یا توش دعوت به دعا بود یا متن عربی که هیچی ازش نمیفهمیدم  ...

یعنی دقیقا باید چیکار کند 

معمولا حدیث میزارند که از خود اهل بیت 

سوالم داشته باشید در این رابطه جواب میدند

عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج»