2777
2789
تا دوازده صبح خواب بودم خوابم نمیبره😂

بنده با اینکه معمولا تا ۱۱ صبح هوابم.عصر ها هم با بچم میخوابیم.شبم😎

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

من تازه اومدم میخوام یاد بگیرم چه جوری و از کجا تاپیک میزنن ولی نمیدونم ☹️

من کچه کورد‌ه‌که‌ی هه وشارم 🥰🌹یک عدد دلباخته‌عاشق همسر🥺🤌🏻کورد یعنی غیرت،شرف،شرافت. کوردم. آ ی ی ی کوردم کورد! شبه بلوطی که با هیچ‌باد وبارانی ریشه‌های سترگم، کنده نمیشود(زاناکوردستانی) آدما کلا سه دستن یا کوردن،یا یه رفیق کورد دارن، یا دوست دارن کورد باشن ،هربژی کورد😎 گاهی‌گمان‌نمیکنی اما خوب میشود؛؛ ازعمق‌وجودم حسش کردم این جمله رو توغیر ممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعداز ۶سال🥲🫀دودی که‌از‌سیگاربالا میره همون اشکاییه که قرار بود پایین بیفته(:   من دختری از تبار پاییزم☺️🍂🍁 بیا کاری کن ای ای هم نشینم خدارو تو چشای نازش میبینم😌

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با اینکه معمولا تا دیروقت سرکارم ولی دیر میخوابم خوشبحال اونها که قبل۱۲ میخوابن

ای بابا

بهم گفت:«تو خوشت میاد از دیگران مراقبت کنی چون اون بخشی از وجود خودت رو التیام می‌ده که نیاز داشت یکی ازت مراقبت کنه ولی نشد!» ⁦:)
من کلا کم خوابممم:) عصر هم هیچوقت نفهمیدم چجوری میشه من خوابید تو شبش موندم😂

ببین منم خواب شبو مشکل دارم ها کلا....

هرگاه که تسلیمم در کارگه تقدیر /                                        ارام تر از آهو، بی باک ترم از شیر/                                      هرگاه که میکوشم در کار کنم تدبیر/                                      رنج از پی رنج آید،زنجیر پی زنجیر/

ازفکروخیال

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️
اسونه بزن روی قسمته بالای صفحه که نوشته تاپیک+

پیداکردم مرسی

من کچه کورد‌ه‌که‌ی هه وشارم 🥰🌹یک عدد دلباخته‌عاشق همسر🥺🤌🏻کورد یعنی غیرت،شرف،شرافت. کوردم. آ ی ی ی کوردم کورد! شبه بلوطی که با هیچ‌باد وبارانی ریشه‌های سترگم، کنده نمیشود(زاناکوردستانی) آدما کلا سه دستن یا کوردن،یا یه رفیق کورد دارن، یا دوست دارن کورد باشن ،هربژی کورد😎 گاهی‌گمان‌نمیکنی اما خوب میشود؛؛ ازعمق‌وجودم حسش کردم این جمله رو توغیر ممکن ترین حالت زندگیم به عشقم رسیدم بعداز ۶سال🥲🫀دودی که‌از‌سیگاربالا میره همون اشکاییه که قرار بود پایین بیفته(:   من دختری از تبار پاییزم☺️🍂🍁 بیا کاری کن ای ای هم نشینم خدارو تو چشای نازش میبینم😌