2777
2789
عنوان

نامزدم میگه حق نداری نی نی سایت بری😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 772 بازدید | 59 پست
این چ طرز حرف زدنه اخه.. غلط کرده وفلان..بابا یزره احترام بد نیسا خب نامزدشه..همه چیزشون ب هم ربط ...

یعنی خودت عقلت نمیرسه چی برات خوبه چی نیس.؟حتما اقاییت باید منعت کنه؟

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جریان این خانومه رو تعریف کردم ک مشکل داره برای هزینه ی بیمارستان

خب بنده خدا حق داره شما الان نامزدین  به جای اینکه برین پی عشق و حال میشینی جریان خسیسی شوهر یکی دیگه رو واسش تعریف میکنی اون خانم هم خودش انتخاب کرده

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!
یه چیز‌ متقابل! با لج و لج بازی نمیشه زندگی کرد  

خواسته معقول نه این مسخره بازیا

زندگی قفس نیست که سرچای گوگلتم مطابق میل طرف باشه

🔸🔸خطاب به یکسری از عزیزان(یه قطع ارتباطمون نشه؟)🙄🧷🧸
بابا بین حرفامون😂😂

نگو کلا منم حوصله اینجور چیزها ندارم در هر صورت خوشبخت باشید اگه خیلی روحیه حساس و زودباوری داری کمتر بیا اینجا 

از من به شما نصیحت درآمدتون،  هدفهاتون و خوشبختی خودتون رو جار نزنید هیچ وقت حتی حتی اینجا.!!!!

سطح شعور بعضیارو میبینه هنگ میکنه قشنگگگ ادم 

غلط کرده چیه چرا بهش میگی چیه

شماها همه چی بین خودتون وشوهرتون مخفیه ب بقیع چیکاردارین توهین چرا میکنین بنده خدا بدنگفته گفته میری چرت وپرتای بقیه رو میخونی ناراحت میشی 

اخرش همون ادمه ک براش میمونه ن نی نی سایت وخاله زنکاش‌ توهین ب شوهر وخونواده شوهر کاملا عادی شده اینجا

ازخودتون انسانیت به جا بزارید نه انسان...تولید مثل و هرجانداری بلده!

یعنی خودت عقلت نمیرسه چی برات خوبه چی نیس.؟حتما اقاییت باید منعت کنه؟

شما برا همی یه زن قوی شدی...چون رو ادبت اصلا کارنکردی.چون خود محوری.چون معنی زندگی زناشویی رو نمیفهمی..چون یه دیکتاتوری شاید تواین سایت..هه

عقل ادم میرسه اما باید انقد شعور داشته باشی وقتی همسرت همچی چیزی میگه میخاد محبتشو نشون بده بگه بفکرتم روحیه خودتو اذیت نکن...وگرنه میگف بدرک هرکاردوس داری بکن..

ببین عزیزم یچیزی بگم این چیزارو اینجا دنبال چاره نباش..هرکی میاد باب سلیقه خودش یحرف میزنه و ممکنه تاثیر بزاره رو روابطتت..

شما ی تاپیک زدی حتا توهینم کردن ب نامزدت..

دوس داری اینو؟