2821
2789
عنوان

قند خون

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 22 پست
فدات گلم ،اگه بارداری کلاهک بادمجون نخوری گرمه ،،کدو طعمش خوب نیس میتونی رنده کنی تو ماست و پونه ،،ع ...

نه گلم باردار نیستم مجردم 

تیکر بارداری نیست

میشه برای شفای یه پسر کوچولوی مریض صلوات بفرستین  

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه گلم باردار نیستم مجردم  تیکر بارداری نیست

ب امید خدا چیز شیرینو قطع کن خوب خوب میشی🙏🏻❤️

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
شما هنوز قندت بالاست

من تا هفت ماه پایین بود ،،ماه هشتم امپول ریه زدم اومد بالا الان رژیمم ذیگه نمیدونم بعد زایمان بمونه یا بره 

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟
ایشالا که میره  مواظب خودت باش

ممنون گلم