2777
2789
ینی چ بگم؟

یعنی کل خانواده باید بهش توجه کنید سیگار نشون دهنده اینه که نیاز ب توجه داره... بهش بگو افتخار میکنم همچین داداشی دارم😊مادرت بگه پدرت بگه... بهتره اگر خانواده عاقل هستید باهم صحبت کنید و راهکار درست بکار ببرید.. چون اولش سیگار بعد معلوم نیست داداش منم ی 6ماه سیگار کشید فهمیدم شکست مالی خورده بود خیلی با هم دلی و هم صحبتی کمکش کردیم.... سیگار بخود خود خطر نیست تا اولشه قابل حل هست.. 

مثلا دندوناش اگر مرتب باید تو ی بحث بگی دندون خیلی مهمه آدم دندوناش سفید باشه.. ووو 

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

24 سال بچه نیست ها من بودم سومی یا به روش نمی یوردم  که روش باز نشه  اما اصلا به خانوادت ...

جنگ شدن که حتما اگه والدین با زرنگی وارد نشن جنگ میشه و بدتر میشه 

ولی حتما بایدپیگیر باشن پس فردا به چیز دیگه ای نرسه حدایی نکرده گلو هشیشو این داستانا والا ما هر اکیپ نوجوونی دیدیم هم سیگار میکشیدن هم گل هم هشیش و این فاجعه س 

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
خیلی افتضاح شدن منظور این حرفم با استارتر نیستا ولی ببخشید عقیده ی من این چنین بچه هایی که الانم زی ...

بخدا پسرا رو میدیدی حالت بد میشد قیافه هم نداشتن حداقل 

دیگه سن دوازده سیزده برای دختر و‌پسر سن شروع سیگار نیست خدایی 

ولی  درسته اکثرا از لحاظ خانوادگی اسیب دیده هستن 

این نیز بگذرد .....
پس کوچیکتری و به حرفت اهمیت نمیده مطمئنم باباتو مامانتم حتما باهاش با جنگ وارد میشن ای کاش یکی بود ک ...

ی داداش بزرگتر داریم شاید ب حرف اون باشه ولی فقط من فهمیدم

بخدا پسرا رو میدیدی حالت بد میشد قیافه هم نداشتن حداقل  دیگه سن دوازده سیزده برای دختر و‌پسر س ...

ببین اکثرشون بچه ی طلاقن که دو والد بالاس سرشون نیست و اگه هم باشه بالخره یکیشون این راحتیو اجازه رو داده و انقدر نااگاه بودن که بچه ازشون حساب نمیبره 

ی کلاس تربیت فرزند میرفتم استادش میگفت بچه عین هواپیپاس اگه بلد نباشی برونی حتما حتما سقوط میکنی 

شاید یکی بدون گواهینامه بتونه ی ماشینو برونه ولی هواپیما کسی بدون اموزش نباید بشینه پشتش حکایت بچه س اگه بلد نباشی تربیت فرزند چیه نباید بچه بیاری

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
ی داداش بزرگتر داریم شاید ب حرف اون باشه ولی فقط من فهمیدم

اگه داداش بزرگتر داری پس شاید اون میدونه 

چون پسرا سریع میفهمن اینارو 

یا به اون بگو 

ولی خوب داداشت بچه نیس اکثر مردا تو این سن یا زودتر میخوان سیگارو امتحان کنن 

ی سریا عادت میکنن ی سریا هم بعد چند وقت ول میکنن 

فقط اینکه سمت چیزای دیگه نره مهمه 

خدا لعنت کنه اونایی ک با زندگی جوونامون بازی میکنن و ب هزار راه میکشونن

این نیز بگذرد .....