اول یه قابلمه متوسط تفلون بذارین رو گاز و یکم کف و دیواره شو چرب کنید رو شعله ی خییییلی کم بذارید داغ شه
حالا برید سراغ مواد و 4تا تخم مرغ و با یه لیوان شکر توی ظرف میریزیم
بعد با همزن دور تند 5الی 8دقیقه هم میزنیم که قشنگ پف کنه
بعد یه لیوان ارد هم اضافه میکنیم ، اندازه دوتا درپوش گلاب هم اضافه کنید.
بعد دوباره 2مین با همزن هم بزنید
بعد سریع موادو بریزید تو قابلمه که پفش نخوابه. در قابلمه رو بذارید و نیم ساعت دیگه بیاید به کیکتون سر بزنید . معمولا نیم ساعته میپزه
فقط شعله گازتون خییییلی کم باشه که نسوزه
*نکته 1:تاقبل نیم ساعت اصلا در قابلمه رو برندارین و در قابلمتون هم سوراخ نداشته باشه ،هوا پف کیک رو میخوابونه
**نکته 2: برای هم زدن حتما بایداز همزن برقی استفاده شه
نکته 3:ارد رو یهو اضافه نکنید. در حین همزن کم کم اردو بریزید