2777
2789
عنوان

خواستگارم بهم این حرفو زد

| مشاهده متن کامل بحث + 1325 بازدید | 87 پست
اوه اینک بده، بعد اون میگ حتمن تو خاستگار نداشتی که انقد ذوق میکنی🫡😂

اسی میگه باهم دوست بودن

ذوق کردن اسی معلومه چون دوستش داره

اما اون چرا این حرفو زده!

سالهاست منتظر آمدن روزهای بهترم ولی نمی دانم چرا هنوز هم دیروزها از امروزها بهترند!
بابا ول کنین حالا همه شدن روانشناس دستشون ذره بین برداشتن از هر کلمه یه فلسفه پشتش درمیارن طرف اگه ...

چقدر لحن حرف زدنتون نامحترمانست

توضیح دیگه ای ندارم

تمام کسانی که سرشون روی گردن خودشون هست رو دوست میدارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آدم بهش یه حس بدی دست میده  انگار به شأن و شخصیتش دهن کجی شده

اره حیف یک سال از عمرم که پاش هدر رفت 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
اره دقیقا نیاز نیست هرحرفیو به زبون بیاریم

جای تو باشم پیام میدم ک فلانی جان الانکه فکرامو کردم میبینم اونقدرام باهم جور درنمیاییم چون من کسی رو میخوام ک برارسیدن بهم لحظه شماری کنه ن اینکه هیچ حسی نداشته باشه چون بدست آوردن من اونقدر راحت وبی ارزش نیست..پس میتونیم صرف نظر کنیم ازهم..چون قطعا موردهای کمی نیستند ک پراز ذوقن ک بیان خاستگاریم😇😇😇😇

چرا جوابش رو ندادی  میگفتی مگه به زور داری میای نیا

راستش اونقدر ناراحت شدم نتونستم حرفی بزنم 

منم  بودم اولا بهش نمیگفتم ذوق دارم در جوابش بهش میگفتم اعتماد به سقفی ها یا خودشیفته خان

و اگر بهم این جواب رو میداد بهش میگفتم پس کنسله نیا جای برو خاستگاری که ذوق داشته باشی واسش

کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀

جای تو باشم پیام میدم ک فلانی جان الانکه فکرامو کردم میبینم اونقدرام باهم جور درنمیاییم چون من کسی ر ...

خودمم همین فکرو میکنم که فردا زنگ بزنم بهش حرفامو بزنم