بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
جای تو باشم پیام میدم ک فلانی جان الانکه فکرامو کردم میبینم اونقدرام باهم جور درنمیاییم چون من کسی رو میخوام ک برارسیدن بهم لحظه شماری کنه ن اینکه هیچ حسی نداشته باشه چون بدست آوردن من اونقدر راحت وبی ارزش نیست..پس میتونیم صرف نظر کنیم ازهم..چون قطعا موردهای کمی نیستند ک پراز ذوقن ک بیان خاستگاریم😇😇😇😇
الان که مهم ترین روزهای زندگیشو ذوق نداره پس به سختی های زندگی برسه چی میخواهد بشه این زندگی کلا بعدا ها زبونم لال با یک آدم دل مرده عمرتو باید سپری کنی
منم بودم اولا بهش نمیگفتم ذوق دارم در جوابش بهش میگفتم اعتماد به سقفی ها یا خودشیفته خان
و اگر بهم این جواب رو میداد بهش میگفتم پس کنسله نیا جای برو خاستگاری که ذوق داشته باشی واسش
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀