2777
2789
عنوان

جوک 😂

198 بازدید | 15 پست
خداوند فرمود مادر را آفریدم تا بجاى من در کنارتان حضور داشته باشد. شیطان جواب داد من هم نمى توانم همه جا باشم براى همین مادرشوهر را جانشین خود قرار دادم😂😂😂😂😂.....جمله سنگین بود ...ترور نشم صلوات 😂😂😂
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادر شوهرا همه خوبن مگر اینکه... خلافش ثابت بشه
به تعداد آدمهای روی کره ی خاکی، تفاوت فکر و نگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر: "کسی که تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست؛ انسان دیگریست!"
دخترا بعد از خرید: ژیلا جون این مانتو رو چند خریدى؟؟؟ - ۶۰۰ هزار تومن وااااى چه ارزون پسرا بعد از خرید: ممد زیرشلوارى رو چند خریدى؟ - پنج هزار تومن کلاه سرت گذاشتن بدبخت یارو قیافتو دیده فهمیده گاگولى بهت انداخته انداخته
اونیکه اسم یه موجود خطرناک و کشنده رو گذاشت عروس دریایی قطعا مادر شوهر بوده😑😑😅
ﺷﺎﻡ ﻣﻬﻤﻮﻥ ﺑﻮﺩﯾﻢ، 😊 ﺳﺮ ﺳﻔﺮﻩ ﺑﻪ ﺑﺎﺑﺎﻡ ﻣﯿﮕﻢ، ﺍﻭﻥﭘﺎﺭﭺ ﺁﺏ ﺭﻭ ﻣﯿﺪﯼ؟ 😌 ﺯﺩ ﭘﺲ ﮐﻠﻪ ﺍﻡ ﻧﺰﺩﯾﮏ ﺑﻮﺩ ﺳﺮﻡ ﺑﺮﻩ ﺗﻮ ﺑﺸﻘﺎﺏ !! 🤕 ﻣﯿﮕﻢ ﭼﺮﺍ ﻣﯿﺰﻧﯽ؟ 😖 ﻣﯿﮕﻪ: ﺧﺎﮎ ﺑﺮ ﺳﺮِ ﺧﺮﺕ ﮐﻨﻦ ! 😑✋ ﺁﺏ ﮐﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﻮﺩﻣﻮﻧﻢ ﻫﺴﺖ ... 😶 ﺟﻮﺟﻪ ﺑﺨﻮﺭ بدبخت!!!! 😂😂😂
خدایا سلامتی و آرامش زندگیمونو از دستای مهربون خودت می خوام.خدایا مارو محتاج خلقت نکن  
تکراریه ولی باحاله چون عین واقعیته ....: مادر شوهر چیست؟🙄🙄 شریک اجباری سفرهای پسرو عروس،😁 کمیته انضباطی پوشش عروس!😁 شادترین شخص در دعواها!😁 مسبب99% دعواها😁 موفق ترین بازیگر درنقش بیگناه درتمام آشوبها با دیالوگ: مگه من چی گفتم؟!🙄 توام مثل دختر من!!!!😒 واااااااااااااالاااااااا😂😂😂😂😂
تهرانیه: ما یه خونه داریم 3000متراژه:sunglasses: شمالیه: ما یه ویلا داریم 3هکتاره:anguished: @khandepare آبادانیه: کا دمتون گرم،ما یه خونه داریم،وقتی ازاین اتاق به اون اتاقش بری باید نمازت وشکسته بخونی آخه مسافر حساب میشی.
به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت  
Mar yam: فقط زن ایرونى میتونه باموهاى شونه نکرده با تی شرت وُ ساپورت پلنگی با بوى قورمه سبزی از آشپزخونه کفگیر بدست بدو بدو براى دیدن صحنه ی معرفى ملکه ی زیبایى 2017 بیاد و با اعتماد به نفس کامل بگه:این کجاش خوشگله
به شدت معتقدم سفر لازم نیست ..  آدما رو باید   توی   صف نـذری     شناخت