2777
2789
عنوان

با این پسره چیکار کنم؟؟؟+اسکرین

| مشاهده متن کامل بحث + 526 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم یه مقدار بهش حق بده شاید تو شرایطی بوده که نمیتونسته پیام بده ولی الان نمیتونه براتون توضیح بده 

زیاد سخت نگیر شما تو مرحله آشنایی هستین و این طبیعیه که زمانی مشغله زیاده نتونه روی روابطش تمرکز کنه

تو که آخر گره رو باز میکنی پس چرا امروز و فردا میکنی.  میشه برای خواسته دلم صلوات بفرستی
اسی خوب شروع کردی خرابش نکن،با تک‌کلمه جواب دادن و در کل جوتب پیاماشو دادن حس میکنه شل شدی

اخه خیلی اصرار کرد ده بار زنگ زد جواب ندادم پیاماشم سین کردم جواب ندادم ولی اصرار کرد 

تماسشو جواب دادم ولی حرفامو محکم زدم گفتم هیچ جوره توجیهی نداره کارت

گف بازم پیام میدم ولی شاید نده 

به نظرم یه مقدار بهش حق بده شاید تو شرایطی بوده که نمیتونسته پیام بده ولی الان نمیتونه براتون توضیح ...

حتی در حد یه پیام نتونسته توضیح بده بگه من بیادت هستم ولی الان مشکلی پیش اومده؟ انقد بی ارزش بودم من

اخه خیلی اصرار کرد ده بار زنگ زد جواب ندادم پیاماشم سین کردم جواب ندادم ولی اصرار کرد  تماسشو ...

ببین کارت درسته.حق‌ حق حق گفتی.منم تو‌مجردی بایکی‌بودم همینکارو کرد رفته رفته هفته ها پیداش نمیشد اخر رف

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.
بنظرم میخواد ماسمالی کنه دیگه

تجربه ثابت کرده از آدمای دم دمی مزاج باید دوری کنی

یه روز هست یه روز نیست

حتما یه روز خوبه یه روز بد

اصلا کوتاه نیا چون ممکنه معذرت خواهی کنه ولی هی بازیت بده 

حتی در حد یه پیام نتونسته توضیح بده بگه من بیادت هستم ولی الان مشکلی پیش اومده؟ انقد بی ارزش بودم من

ببین دیگه کات کن.فقط‌کات بخدا اهمیتی نداشتی براش اگه ذاشتی ی‌پیام میداد در حد ی ثانیه حتی

هرچ تبر زدی مرا.زخم نشد.جوانه شد.ی دختر سختی کشیده ک از دل بیماری و‌مشکلات بیرون اومده..ودر حال‌جنگیدنه..چیزی‌ک‌تورو نمیکشه.قویت میکنه.ناامید نباش.و‌پایین سن ۲۰ اصلا دوست نشو ک‌همش ضربه میخوری.