2777
2789
عنوان

کادو تولد

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 28 پست
همون کارت هدیه بده بهش  چه عمه مهربونی😍

قربونت تمام دار و ندارمه این پسر عاشقانه دوستش دارم ❤️ جز من هم کسی نیست تو خانواده پدری کنارش باشه

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اونم داره ساعت هوشمند هم داره

آها

تولدش پیشاپیش مبارک

همون کارت هدیه بهترین گزینه هستش❤

🖤🥀🕊 فراموش نکرده ام... فقط دیگر هر روز از آن حرف نمیزنم. بین فراموش کردن و سکوت کردن، فاصله ی زیادی وجود دارد:)

قربونت تمام دار و ندارمه این پسر عاشقانه دوستش دارم ❤️ جز من هم کسی نیست تو خانواده پدری کنارش باشه

بمونیدواسه هم 

برادرزاده خیلی عزیزه😍

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

از این دستبندهای چرمی که پلاک طلا داره بخر براش پول الکی خرج میشه.طلا میمونه براش

اهل دستبند اینا نیست 😅

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آها تولدش پیشاپیش مبارک همون کارت هدیه بهترین گزینه هستش❤

ممنونم 

خودم هم هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم

بمونیدواسه هم  برادرزاده خیلی عزیزه😍

خیلی عشق این پسر اینقدر مهربونه الان دلم ضعف میره برای دیدنش ۵ ماهه ندیدمش

ممنونم  خودم هم هرچی فکر کردم به نتیجه ای نرسیدم

خواهش میکنم عزیزم

فکر کنم بهترین گزینه همون کارت هدیه باشه

ولی خب مثلا میتونید کیف پول و کفش چرم بگیرید

اسپیکر

ساعت مچی

کوله پشتی(برای دانشگاه)

🖤🥀🕊 فراموش نکرده ام... فقط دیگر هر روز از آن حرف نمیزنم. بین فراموش کردن و سکوت کردن، فاصله ی زیادی وجود دارد:)

خواهش میکنم عزیزم فکر کنم بهترین گزینه همون کارت هدیه باشه ولی خب مثلا میتونید کیف پول و کفش چرم ب ...

سلیقه اش خاصه منم واقعا نمیتونم انتخاب کنم ماشالله همه چی هم داره کارم سخت شده

خیلی عشق این پسر اینقدر مهربونه الان دلم ضعف میره برای دیدنش ۵ ماهه ندیدمش

الهی 

رابطه تون خیلی خوبه پس

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚

الهی  رابطه تون خیلی خوبه پس

سعی کردم خواهرشوهر خوبی برای مامانش و عمه خوبی برای خودش باشم نمیدونم دیگه تا کجاموفق بودم

سعی کردم خواهرشوهر خوبی برای مامانش و عمه خوبی برای خودش باشم نمیدونم دیگه تا کجاموفق بودم

کارت قابل تحسین عزیزم👌

میشه این تایپکو برام گزازش بزنی خواهش میکنم میترسم شناسایی بشم دعا میکنم برات خدا خیرت بده خواهش میکنم🥺❤

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11698502/کمبود-محبت-مرد-دارم?postId=305000050

آرزو قلبیم به عشقتون برسید😊❤️ هردوسخت درتلاشیم به هم برسیم