2777
2789
عنوان

پول در اوردن با گوشی

| مشاهده متن کامل بحث + 630 بازدید | 25 پست
اتفاقا دنبال همکار فروشم کلی هم اینجا کامنت گذاشتم

خوب بحث مسافت؟؟؟

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب بحث مسافت؟؟؟

ارسال از طرف منه،شما اگه پیج با فالوور بالا داری یا دوست آشنا داری میتونی بفروشی من ارسال میکنم،برا هر تیکه۲۰تومن میدم و اینکه رو قیمت هم میتونی مانور بدی

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
ارسال از طرف منه،شما اگه پیج با فالوور بالا داری یا دوست آشنا داری میتونی بفروشی من ارسال میکنم،برا ...

تو روبیکا کانال ندارین؟

ما همیشه توسط آدمایی نادیده گرفته میشیم که تو کل زندگیمون دلمون نیومد نادیده شون بگیریم ...
اگه به درامد کم راضی 3تا سایت کلیکی دادم که درامد همش سرجمع 120تومن میشه اما اگه زرنگ باشی پیتونی بی ...

توضیح بیشتر☺️

اتفاقا دنبال همکار فروشم کلی هم اینجا کامنت گذاشتم

منم به صورت همکاری در. فروش کار میکنم گلم 

بهتون درخواست میدم اگر تلگرام دارین برام عکس پوشاک و قیمت ارسال کنید 

همچنین اگر مغازه خضوری داشته باشید هم براتون جذب میکنم

منم به صورت همکاری در. فروش کار میکنم گلم  بهتون درخواست میدم اگر تلگرام دارین برام عکس پوشاک ...

SM980416

آیدی روبیکا

Lupilu shoping@

پیج اینستا

پیام بدید

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
توضیح بیشتر☺️

سابت کلیکیه بعد عضو شدن از سایتشون بازدید میکنی کلا روزی نهایت 20 دقیقه وقتتو میگیره .واریزی دارن از وزارت صمت مجوز دارن .برای سرمایه گذاری میتونی از قسمت بورس و رباط سایت استفاده کنی .اگه پول نداری 120کمه  یه مدت پولی رو که کار میکنی برداشت نکن تو قسمت رباط سرمایه گذاری کن یا همین جا تو نی نی یاست یا اگه گروهی چیزی  یا فامیل و دوست داری زیر مجموعه بگیر یه درصدی به توام میرسه که خیلی ناچیزه اما تعدادشون زیاد بشه که هر روز از بازدید اونا شما خم سود میکنی.ببین من الان با 20تومنی که برداشت زدم هم خودم سود میکنم هم اون خانمی که زیر مجموعش شدم.بازم سوالی داشتی بپرس