2777
2789
عنوان

وصف حالتون و ....

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 28 پست
‌ از درد ترک خورده و از زخم کبودیم کوهیم و تماشاگر رقصیدن رودیم او می رود و هر قدمش لاله و نسر ...

خیلی هم دلنشین سپاس

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرا هنگام رفتن در بغل کردی ولی اینکار... دقیقا مثل بسم الله یک قصاب میماند

به به 👏

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
تمامِ شب تو را دیدم که همچون ماه می‌تابی من از فکرِ تو بیدارم! تو با فکرِ که‌می‌خوابی!؟

چقدر قشنگ

نه می تون جلوت این بحثه رو بازش کنم

نه می تونم با غم تنهایی سازش کنم 

نه غرور اجازه می ده که به تو خواهش کنم

تو به تحریکِ فلک، فتنه‌یِ دورانِ منی! من به تصدیقِ نظر، محوِ تماشایِ توام...

حال دلتون پایدار

منطقم می گفت برو

حس می گفت تنهاش نذار

کاش به حرف منطقم گوش می دادم یه بار

گفتم شراب وصل به اوباش می‌دهند؟ با خنده گفت بندهٔ او باش، می‌دهند...

گفته بودم چو بیایی غم دل باتو بگویم

چه بگویم که دل از دست برود چون تو بیایی

خواننده‌ی کتیبه‌ی چشم و لبت منم... پررنگ کن به خاطر من این نکات را :) #علیرضا_بدیع

کاش بودم تک محصل در کلاس عشق تو

عشق من لبریز می گشت از محبت های تو

هر لحظۀ همراهیِ ما خاطره‌ای بود اما تو به یک خاطره پیوستی و رفتی

بی سبب نیست که در کنج دلم جا داری

خوشگلی بانمکی دو چشم زیبا داری