2777
2789
عنوان

بوی ماه مهر

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 121 پست
منم عاشق اینم مامان بشم با بچم دوباره تجربه کنم میدونی مامانم هم انقدر خوب این روزا رو برام خاطره ک ...

انشالله😍😍

من بچه م پسره

اصلا ذوق و‌ شوق نداره😂😂

هرچی سعی میکنم فایده نداره😂

ن ذوق خرید داره 

ن مدرسه نه هیچی

😂

الان بهش گفتم برای صبحانه هفته اول مدرسه برات کورن فلکس میگیرم با شیر

تازه یکمی خوشحاله😂

مامایی مادرانگی های منو کامل میکنه🥰سوال راجع به مامایی داشتین خوشحال میشم کمک کنم!هدف م:تلاش برای ساختن جامعه ای با زنان اگاه و عاقل 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر عمه من امسال اوله دیروز عکسای مهدش رو نشون میداد یه لحظه اشکام اومد که چقدر دلم تنک شد واس اون ...

از این فسیقلی ها که مغنعه شون همیشه کجه 🤣

گروه نارنجی 🍊 ما میتوانیم ،وزن هدف ۶۳
اگه وقتشو داری شروع کن دوباره برا درس هیچ وقت دیر نیست

وقتشو دارم نمیذارن اجازه ندارم😔

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌
انشالله😍😍 من بچه م پسره اصلا ذوق و‌ شوق نداره😂😂 هرچی سعی میکنم فایده نداره😂 ن ذوق خرید داره ...

ای خدااا

موفق باشه فسقلی

خوراکی مدرسه که دیگه هیچی دلم واسه لقمه ها تنگ شده خوراکی های شریکی با دوستام😍

امسال اولین سالیه که قرار نیست برم مدرسه خیلی ناراحتم🥺🥺 البته تو خونه میخونم😐(مصاحبه فرهنگیان دع ...

خوشبختم رفیق😂

دقیقا منم خیلی دلم تنگ میشه ۱۸سالگی همچین مالیم نبود اونطور که فکر میکردیم

من همیشه از مدرسه متنفر بودم ولی از یازدهم و امسال که سال اخرمه بدجور عاشق مدرسه شدم اصلا دلم نمیخواد این دوره ها تموم شه😕 هنوز نمیتونم باور کنم کی انقدر بزرگ شدم

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
وقتشو دارم نمیذارن اجازه ندارم😔

عیبی نداره دوستم به جاش کتاب بخون میدونی گلی

درس خوندن به علم میده اما کتاب خوندن صدبرابر بیشتر 

من همیشه از مدرسه متنفر بودم ولی از یازدهم و امسال که سال اخرمه بدجور عاشق مدرسه شدم اصلا دلم نمیخوا ...

حالا هرچی بگذره بیشتر دلت برا مدرسه تنگ میشه