2777
2789
عنوان

حدس جنسیت.. 🤰🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 36 پست
قبل حمام دور شکمت اندازه بگیر  بعد حمام هم اندازه بگیر سری ... اگه یکی دو سانت کمتر شده بود دخ ...

واقعا؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
واقعا؟  

برا من و خیلی ها درست بود فقط متر جایی بزاری که  قبل حمام اندازه گرفتی 

من از دور ناف اندازه میگرفتم

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا من و خیلی ها درست بود فقط متر جایی بزاری که  قبل حمام اندازه گرفتی

امتحان میکنم.. اگ بیشتر شد باشه چی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
چیزی بدتر از حالت تهوع بارداری هست که ناراحتی قطع شده.خوشحال باش حالت بهتر شده و هیچ مشکلی برا نی نی ...

اره تهوع وحشتنااکه روزی ۲ .۳ بار گلاب ب روت بالا میاوزدم گلوم میسووخت .ولی دیگ از بچه خیالم راحت بود بجاش

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..
امتحان میکنم.. اگ بیشتر شد باشه چی

یکی دو سانت کمتر بشه دختر 

پسر یکی دوسانت بیشتر میشه 

متر یک جا باشه ... مثلا من دور ناف میگرفتم که بالا پایین نره متر و اشتباه نشه 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡
اره تهوع وحشتنااکه روزی ۲ .۳ بار گلاب ب روت بالا میاوزدم گلوم میسووخت .ولی دیگ از بچه خیالم راحت بود ...

عزیزم چه مادر فداکاری .اصلا نگران نباش بدنت کم کم به بارداری عادت میکنه و حالت تهوعت کم میشه و از بین میره بچه هم خوبه خیالت راحت تا چند وقت دیگه ان شالله تکونهاشو حس میکنی و همیشه خیالت راحته

عزیزم چه مادر فداکاری .اصلا نگران نباش بدنت کم کم به بارداری عادت میکنه و حالت تهوعت کم میشه و از بی ...

فداتشم .. انشالله ک همینجوره ❤️❤️

خواهم‌ک‌ ب خلوتکده ای ازهمه دور من باشم ومن باشم‌ومن ..