2777
2789
عنوان

نگهداری از گربه برای درمان افسردگی

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 22 پست

به پسر من هم گفت. من قبول نکردم، چون خرابکاریش خیلی زیاده. همیشه چند تا گربه تو حیاط و کوچه هستند. گاهی براشون غذا می‌برد، دستی هم به سر و کله‌شون می‌کشید. 

به‌جاش چند وقت پیش برای بالکنمون چند تا گلدون خریدیم، الان شده بالکن پسرم. خودش با عشق و علاقه به گل‌ها و گیاه‌هاش می‌رسه، هرسشون می‌کنه، آب می‌ده، سم‌پاشی می‌کنه. یه باغچه کوچولو برای خودش درست کرده.

انسان تا زمان مرگ می‌آموزد و رشد می‌کند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به معنای واقعی دنبال دردسری عزیزم برای درمان افسردگی برو باشگاه بهتر از هر دارویی عمل می‌کنه گربه ...

نمیدونم چیکار کنم باشگاه که دارم میرم ولی خب اونقدر فرقی هم نداره تو خونم کسی نیست بیشتر اوقات تنهام برای اینکه یکم حالم خوب بشه میخواستم گربه بگیرم

نمیدونم چیکار کنم باشگاه که دارم میرم ولی خب اونقدر فرقی هم نداره تو خونم کسی نیست بیشتر اوقات تنهام ...

اگه خوب نمیشی یه دوره دارو درمانی کن زیر نظر روانپزشک

جسارتا یکی از تاپیکات رو خوندم ک گاهی خودزنی میکنی به نظر من روان شناس به تنهایی نمیتونه کمکت کنه حتما روانپزشک هم برو

موفق باشی دوست عزیز م

اگه خوب نمیشی یه دوره دارو درمانی کن زیر نظر روانپزشک جسارتا یکی از تاپیکات رو خوندم ک گاهی خودز ...

مرسی عزیزم اول دارو درمانی شدم البته هنوزم دارو ها ادامه دارن و الانم دارم پیش روانشناس میرم اگه دارو ها نبود که خیلی بدتر بودم😂

واسع افسردگی خوبه به شرطی که دوسش داشته باشی وحوصله نگداری داشته باشی ‌گربه ممکنه تا ۲۰ سالم زنده بمونه وباید ازش مراقبت کنی چون وابسته میشن ونمیشه که بعد یه مدت بگی نمیخوامش 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792