2777
2789
عنوان

تولد زورکی؟!!

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شب قبل کیکت رو بپذ کاری نداره راحته بعدم بذارش یخچال. واقعا پرو هستن دیگه ب ای شامم الویه بذا ...

پرو چیه. خب تولد نوشه دلش میخاد بره، بد مگه مثل من خوبه تولد گرفتم دوتا خاهرم نیومدن، قایم شدن، بعدش بعد دوماه برداشته ادگلن اورده داده گفت کادوی تولدش، منم گرفتم، نباید میگرفتم

این نیز بگذرد، 
گفتم که  همونو بیار با چای بخورن، یکم هم پفک یا پفیلا بگیر، تموم، ناراحت نباش، انشاالله سال بعد ...

کاش اقلا مطمئن بودم بخاطر دوست داشتن پسرم میان واقعا انقد نمیسوختم

پرو چیه. خب تولد نوشه دلش میخاد بره، بد مگه مثل من خوبه تولد گرفتم دوتا خاهرم نیومدن، قایم شدن، بعدش ...

منم میگم غریبه که نیستن میبینن وضعمونو خیلی تولد نوشونو دوست دارن خودشون تولد بگیرن

کاش اقلا مطمئن بودم بخاطر دوست داشتن پسرم میان واقعا انقد نمیسوختم

شاید بخاطر دوست داشتن میان، بد فکر نکن، اشکال نداره، اونا هم مادربزرگش هستن، دشمن چندین ساله که نیستن، یه شبه بابا خوش باشین، ناراحت نشو، پس بخاطر چی میان، نیمه پر لیوانو ببین 

این نیز بگذرد، 
آره من خیلی بدبختم تا الانم جلوشون همیشه لال بودم

دوراز جونت عزیزم

از این به بعد سعی کن همون لحظه جوابشونو بدی بدون بی احترامی

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

منم میگم غریبه که نیستن میبینن وضعمونو خیلی تولد نوشونو دوست دارن خودشون تولد بگیرن

عزیزم  چه توقعی داری، یعنی چی بچه شماس، نه بچه اونا، ربطی نداره اونا تولد بگیرن، مهمونن میان میخورن و میرن، نهایت یه کادو بدن، بچه میاریم که بقیه تولد بگیرن، اگه اینجوریه خب خانواده خودت تولد بگیرن بزاش،، اونا هم نوشونو دوست دارن، همه چی دو طرفه هس، 

این نیز بگذرد، 
پرو چیه. خب تولد نوشه دلش میخاد بره، بد مگه مثل من خوبه تولد گرفتم دوتا خاهرم نیومدن، قایم شدن، بعدش ...

عزیزم تولد باید دعوتت کنن که بری

استارتر میگه اوضاع مالیشون اوکی نیست و شرایط تولد گرفتن نداره

اگه خیلی نوش رو دوست داره خودش چرا براش تولد نمیگیره؟؟اونکه از اوضاع استارتر مطلع هست

شما خواهرتو دعوت کردی نیومده این بحثش جداست

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

عزیزم  چه توقعی داری، یعنی چی بچه شماس، نه بچه اونا، ربطی نداره اونا تولد بگیرن، مهمونن میان می ...

من توقع ندارم والا میگم نمیخوایم تولد و دعوتی داشته باشیم امسال،  از شرایط زندگی و روابطمون نمیدونی عزیزم ، ممنون از خیرخواهیت عزیزم 😘🌺

عزیزم تولد باید دعوتت کنن که بری استارتر میگه اوضاع مالیشون اوکی نیست و شرایط تولد گرفتن نداره اگه ...

خب اگه مادر استاتر نوسو دوست داره براش تولد بگیره، از کجا مادر شوهرش خبر داره که وضعش خوب نیست، منم گفتم همون کیکو بیاره بزاره جلوشون بخورن، تموم، بعدش بچه خودمونه چرا اونا باید تولد بگیرن، به اونا ربطی نداره، 

این نیز بگذرد،