2777
2789
تهرانی ها ظفر چطور جایی هست  بالا یا پایین ؟ رسالت چطور؟

ظفر که منطقه گرونیه ولی رسالت متوسط اما قیمتاشون نمیدونم میتونی تو دیوار  چک کنی 

خدااااای ممنونم برای دادهها و نداده هات😘🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم با این پول نهایت بتونی سمت پرند چیزی بابت میلت پیدا کنی

وقتی جواب نمیدم فقط و فقط یه دلیل داره اونم اینه که ارزش صرف وقت نداشتی، وگرنه یا لایکت میکنم یا هروقت آنلاین شدم جواب میدم
من تهرانسر رو میخواستم اسکولم کردید آدرس ظفر و جردن رو میدید 

کاربرا اتفاقا جوابتو دادن ..... ظفر رو به یکی دیگه گفتن

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

من تهرانسر رو میخواستم اسکولم کردید آدرس ظفر و جردن رو میدید 

تهرانسر از شهر قدس خیلی بهتره ولی انتظار جردن و ظفر نمیشه داشت،هرچند با این پول بعید میدونم تهرانسر  خونه ای پیدا کنی

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

تهرانسر از شهر قدس خیلی بهتره ولی انتظار جردن و ظفر نمیشه داشت،هرچند با این پول بعید میدونم تهرانسر& ...

خودم میدونم هیچ وقت شبیه اونجا نیست حداقل شبیه نارمک هست 

خودم میدونم هیچ وقت شبیه اونجا نیست حداقل شبیه نارمک هست 

نه ،واقعا فرق داره،همین شهر قدس هم که میگی اکثرا  کسانی که اونجا ساکن هستند میگن شهر قدس،ملت هنوز میگن قلعه حسن خان،و هم شهر قدس و هم تهرانسر پر از اتباع

نه ،واقعا فرق داره،همین شهر قدس هم که میگی اکثرا  کسانی که اونجا ساکن هستند میگن شهر قدس،ملت هن ...

میخوام خونه بخرم آخه میگن صدای هواپیما میاد و اینها کرج چی تهرانسر بهتره یا کرج من خودم ترجیحم جایی که نزدیک تهران باشه 

میخوام خونه بخرم آخه میگن صدای هواپیما میاد و اینها کرج چی تهرانسر بهتره یا کرج من خودم ترجیحم جایی ...

از نظر من کرج همون تهرانه  کرج هم مثل تهران امکانات خوبی داره محله گرون و ارزون داره

هرجایی خونه خریدی الهی دلت شاد باشه تنت سالم