monblack مدیر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 عنوان رفع سنگینی | مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 32 پست من همش مریضم هم جسمی هم روحیحس میکنم ی هاله سیاه دورمه بخصوص از ماه مرداد تا الان حسای بدی دارم .بد میارم .نمازمم میخونم مرتب .ولی درست نمیشهباید چکار کنم این سنگینی ازم دور بشه؟ برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆ 1402/06/16 | 01:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tanaz6565 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1750 هالا پیگیری میکنم منم اینجوربودم ببین یه چیزی میگم الان پاشوبروانجام بده یه تیکه نان برداربزارپشت درب حال بعدبلندبگوبه حق این نان کاری باهاتون ندارم کاری باهام نداشته باش بعدبگیربخاب ببین امشب راحت میخابی
monblack مدیر استارتر عضویت: 1400/10/13 تعداد پست: 4523 منم اینجوربودم ببین یه چیزی میگم الان پاشوبروانجام بده یه تیکه نان برداربزارپشت درب حال بعدبلندبگوبه ... انجام میدم برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆
tanaz6565 عضویت: 1402/05/08 تعداد پست: 1750 انجام میدم سلام انجام دادی؟! ببین من وقتی انجام میدادم راحت شدم من همش حس ترس واظطراب وسایه ایی ک سریع میرفت چیزام حابحامیشدن، امابعدنون ک پشت درب میگذاشتم صبح غیبش میزدولی فک کنم گنجشکایاگربه ایی میبرد،خخخ امابجون بچها اون حس بدرفت ک رفت توچندشب حتماانجام بده خبرشوبده