2777
2789
عنوان

چطوری بپیچونم نرم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 327 بازدید | 24 پست
عزیزم من بعد چند سال متوجه شدم باید رودرواسی رو کنار بزاری کسی که مهمون دعوت میکنه خودشم باید عواقبش ...

بخدا دلم میخواد امسال رک بگم من نمیتونم

خیلی اخلاقاش عجیبه

یبار اومد خونمون دید من دارم تی میکشم خونه رو

گفت ول کن فکر جوونیت باش فلان 😐

از اون روز هربار زنگ میزنه میگه هااا داری چیکار میکنی تمیزکاریات تموم شد؟ تی کشیدنات تموم شد؟ 

یا شنید ازمون استخدامیه گفت بخون قبول شی گفتم باشه خودم به فکر هستم درومد گفت اگه وقت کنی بخونی و تی کشیدنت تموم شه 😐😐😐😐😐

یعنی ادمو پاره میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبی شاغل بودن همینه. آدم اگر زحمت هم می کشه اقلا سودش میاد توی زندگی خود آدم. وقتی آدم سر کار نره هر کسی از راه برسه از آدم حمالی بی جیره و مواجب می خواد. من همیشه کارمو بهونه می کنم. بهونه که چه عرض کنم واقعا وقت ندارم.

بخدا دلم میخواد امسال رک بگم من نمیتونم خیلی اخلاقاش عجیبه یبار اومد خونمون دید من دارم تی میکشم خ ...

ب نظرم رک بگو نمیتونم زانوم درد میکنه

عزیزم دنبال بهانه نباش

اگرم بخاد یهت عذاب وجدان بده پس بدون دوستت نداره که با وجود اینکه بهش گفتی اذیتی یازم میخاد بری اون موقع دیگ قاطع بگو نمیخام بیام

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫
قانع شدن اون مهم نیست راحتی تو مهمه

اره واقعا

حرفت حسابه

تمام سعیمو میکنم نرم

انقد دخترشو لوس باراورده دست به سیاه و سفید نمیزنه 

ولی تا منو میبینه انگار رو پیشونیم نوشته من امادم همه کاراتو کنم

هرچی کار داره آوار میکنه رو سرم

خیلی محبت داره ها ولی این اخلاقش بده که از همه استفاده میکنه واسه کاراش

یجوری حرف میزنه که عذاب وجدان بهت میده اگه نری ایشالا که قانع میشه با این 😐

اگه بری کمکش آسمون به زمین نمیاد به کمکت نیاز داره دوست داره توهم پیشش باشی تازه نذری هم میخواد بده حاجت بگیری

اگه بری کمکش آسمون به زمین نمیاد به کمکت نیاز داره دوست داره توهم پیشش باشی تازه نذری هم میخواد بده ...

زحمتش زیاده 

5 کیسه برنج و کلی گوشته

اینکارا خوبه مرد کنارت باشه نه یه زن 24 ساله