2789
عنوان

قلمچی

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 26 پست
به نظرتون پسرم الان هفتمه امسال براش زوده ثبت نامش کنم یا الان وقتشه ؟

کلا آزمون چیز خوبیه اگه میتونید بکنید بخصوص اگر میخواید مدارس آزمون دار مث نمونه و تیزهوشان قبول بشه خیلیییی پیشنهاد میشه . 

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

کلا آزمون چیز خوبیه اگه میتونید بکنید بخصوص اگر میخواید مدارس آزمون دار مث نمونه و تیزهوشان قبول بشه ...

خب منکه دوست دارم ثبت نام کمم اما وقتی نمیکنن من کاری نمیتونم بکنم

یعنی شما میگید بدون امکانات هم میشه

قطعااااا . میشناسم فردی از آشناهامون که شب ها زیر چراغ برق درس میخوند قبول شد. 

پی دی اف کتابا هم که ریخته

آزمونارم میشه دانلود کرد

با این همه دسترسی راحت بنظرم محروم ترین ها هم دیگه بهانه ندرن

کلا آزمون چیز خوبیه اگه میتونید بکنید بخصوص اگر میخواید مدارس آزمون دار مث نمونه و تیزهوشان قبول بشه ...

امسال که تیزهوشان قبول نشد.اما مدرسه ازمون دار قبول شد و ثبت نامش کردم.چند تا از دوستاش پارسال قلم چی ثبت نام کرده بودن من نکردم.گفتم هنوز زوده از سال بعد ولی میخوام ثبت نامش کنم.برنامه ریزی برای درس خوندن هم یاد میگیره فکر کنم و براش خوبه

یاشاسین آذربایجان💓✌

یعنی شما میگید بدون امکانات هم میشه

همین که خودت به فکری و دوست داری پیشرفت کنی و جلو بزنی خودش خیلی عالیه.دوستمون راست میگه منم میشناسم از اشناهامون از جای دورافتاده و بدون امکانات پزشکی قبول شد بدون قلم چی و فلان.نباید فقط به این چیزا متکی بود‌ تلاش خودت خیلی مهمه .به قول دوستمون الان همه جا اطلاعات ریخته راحت دانلود میشه کرد و .....

یاشاسین آذربایجان💓✌

امسال که تیزهوشان قبول نشد.اما مدرسه ازمون دار قبول شد و ثبت نامش کردم.چند تا از دوستاش پارسال قلم چ ...

انشاءالله دهم قبوله از الان آهسته بخونه قبوله قلمچی هم میتونه کمک بخشش باشه 

امسال که تیزهوشان قبول نشد.اما مدرسه ازمون دار قبول شد و ثبت نامش کردم.چند تا از دوستاش پارسال قلم چ ...

اره فقط از آزمون ۲۱ مهر ثبت نامش کنید قبلی هاش آزمونای مهمی نیست . اگر دیر بشه هم رسیدن به آزمونا براش سخت میشه ممکنه ناامید بشه . از اول طبق بوجه بندیش پیش بره بهتره و اولین آزمونش این تاریخه

خیلی ممنونم منم پس همینکار میکنم مرسی ازتون

آزمون هارو پرینت بگیر لباس بیرون بپوش و تو شرایط آزمون از خودت آزمون بگیر . خیلی ها واقعا دیگه ثبت نام نمیکنن و فقط مشکل تو نیست پس نگران نباش و استرس نگیر بابتش❤